2777
2789
عنوان

دخترِ ۹ ماهه م آبله مرغان گرفته.

6153 بازدید | 36 پست

خیلی شدیده.

چیکار کنم خارشش کم بشه

تب داره

همش خودشو میخارونه.

دیشب شیاف گذاشتم براش

الان باز داره داغ میشه!

پماد کالامین زدم برا دو نه ها ش ولی بازم داره میخارونه!

کتوتیفن هم دادم برا خارشش هنو ک اثر نکرده😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم وان رو اب ولرم بریز 

بچه رو بذار داخلش یکم اروم میشه

الهی بگردم چه جوری گرفته طفلک

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

تند تند بهش اب بده 

و یه پماد بگیر از داروخونه واس خارشه پسرمنم گرف یا م نیست اسمش ولی مایع رقیق بود رو بدنش میکشیدم دیگه نمخاروند

باهاش بازی کن سرگرمش کن ک حواسش پرت بشه

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س)                           اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺               اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷

بهترین سن وسال  برای آبله هست ، دختر من ۹ سالش بود گرفت خیلی اذیت شد دکتر به دخترم قرص هیدروکسی زین داد هم یه جورایی خواب آور بود هم ضد خارش 

خانومایی که قصد کاشت ابرو دارین با ما تماس بگیرین ، بهترین مشاوره برای کاشت مو و ابرو ۰۹۳۰۸۰۲۲۴۲۷ آذر 👑 یکتام 👈  👑دنیام 👉

عنبرنسا یا اسپند دود کن .دودش به بدنش بخوره فوری آروم میشه هرروزم ببرش تو حمام اب ولرم

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
والا راحت شدین منم کاش بگیرم که دیگه ترسم بریزه😂😐 میگما نترس بچت خوبش میشه همین کتوتیفن واینا بد ...

دختر بزرگمم گرفته

خب اون میتونه بگه چشه بالاخره راحتتره

اما این طفلی خیلی گناداره.

انشاءالله شمام خفیف بگیری