2777
2789

رابطمون داغونه من ۲۵ سالمه و واقعا نیاز دارم به محبت همسر به توجهش ولی همسر من نه تنها محبت و توجه بهم نداره بلکه رابطه ج مون هم افتضاحه سه تا بچه دارم دو تا دختر و پسر بخاطر اونا هم هست که تحمل می کنم گناه دارن الان پنج شبه نیومده خونه اصلا یه شب هم اومد خونه خوابید و رفت انگار نه انگار که من هستم الان خواب دیدم پاشدم کلی گریه کردم 

به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر منم بعد تولدبچه ی دوم ۳۶۰ درجه تغییر کرد من عادت کردم و برام مهم نیس

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
بچه هات اگه تو یه خونواده ی پرتنش زندگی کنن بیشتر گناه دارن تا اینکه بخوان بچه ی طلاق باشن ❤️

خب جدا بشم هم با پدرشون باید بمونن 

من بدون اونا میمیرم

به خدا اعتماد کنیم چون اون بهترینهارو برامون میخواد اما حیف ما نمیدانیم و مشکل از جانب خدا میدونیم 
شوهر منم بعد تولدبچه ی دوم ۳۶۰ درجه تغییر کرد من عادت کردم و برام مهم نیس

یعنی از وقتی دومی اومد عوض شد؟آخه چرا؟

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
شباکجاس

میگه کارخانه ام ولی دروغه به رئیسش گفته میرم خونه دیشب ولی تا صبح منتظر موندم نیومد

۲۵ ساله سه تا بچه اخه دختر خوب؟ یعنی از اول خوب بود ک سه بار باردار شدی ازش؟ یا تازه اینجور شده

اولا بهتر بود الان دیگه منو نمیبینه اصلا