2777
2789
عنوان

انگار شدم پرستار بچه

1207 بازدید | 47 پست

خواهر شوهرم خونشون نزدیکه به ما هر موقع بیرون کار داره بچش میزاره پیش من نمیدونم چیکار کنم چجوری بگم من نمیتونم بچه نگهدارم بچش هم ۵سالشه پسر شیطونیه خیلی ،برای هیچی با من نیست نه بیرون رفتن محل نمیزاره کلا فقط وقتی میخواد بچش بیاره زنگ میزنه بهم 

بعد شوهرم میگه مگه چیه چه اشکالی داره همش ماهی ۲_۳ باره بعد من اصلا حوصله بچه ندارم بدم میاد 

بعدم حی پرستار بودن بهم دست میده خیلی بده 

شوهرمم میگه پسر خواهرمه و خیلی دوسش داره میگه چه اشکالی داره دیوونم کرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماهی دو سه باره؟ یا بیشتر؟ خب اگه بیشتره رو نده  زنگ زد جواب نده بعدا بگو بیرون بودم  ا ...

ماهی دوسه باره ،اخه میفهمه خونه ام ماشینم و تو پارکینگ‌میبینه تو مجتمع هستیم 

با بچه مشکلی ندارم برای ۱ساعت 

ولی بعدش دخل منو میاره همه چیو میریزه بهم

خب بهش بگو بچت خونه رو می‌ریزه بهم منم حالم خوب نیستم یا پریودم فلان حوصله خونه جمع کردن ندارم

رو نده بهش بابا پس فردا عمرا یبار بچه ت رو نگه داره 

هیچ وقت بیخیال چیزی که واقعا میخوای نشو،صبر کردن سخته؛ولی حسرت خوردنش سخت تره :)🙂✨
بخدا از صب تا شب خیلیه 

اگه بچه ندارید از این فرصت کمال استفاده رو بکنید اگر هم میلی ندارید خیلی رک بهش بگید و یا مسولیتشو به شوهرتون واگذار کنید.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
ماهی دوسه باره ،اخه میفهمه خونه ام ماشینم و تو پارکینگ‌میبینه تو مجتمع هستیم  با بچه مشکلی ندا ...

اگه ماهی دو سه باره بنظرم سخت نگیر  اونم تازه یکساعت 

پس فردا خودت بچه دار شدی عوضشو دربیار ببر پیشش 

یجوری اخه اولش گفتی فک کردم هر روز میاره

خب بهش بگو بچت خونه رو می‌ریزه بهم منم حالم خوب نیستم یا پریودم فلان حوصله خونه جمع کردن ندارم رو ن ...

نه اصلا نگه نمیداره مطمعنم حرصم از این میگیره که دیگه جدیدا به خودمم زنگ نمیزنه به شوهرم میگه فقط

تقصیر خودته اون اول اومدی خودشیرین بازی دربیاری تعارف کردی اونم بدش نیومده ،یکی‌از اشناهای ماهم این بلا سرش اومده خودش اول رو داد و خودشیرین بازی در اورد برای همین میگن با فامیل شوهر صمیمی نشید هقچوقت فامیل نمیشن 

اگه ماهی دو سه باره بنظرم سخت نگیر  اونم تازه یکساعت  پس فردا خودت بچه دار شدی عوضشو دربی ...

اخه دیگه به خودمم نمیکه ز میزنه به شوهرم من باید نگهداری کنم شوهرم از حال من خبر داره که بگه ؟ 

نه اصلا نگه نمیداره مطمعنم حرصم از این میگیره که دیگه جدیدا به خودمم زنگ نمیزنه به شوهرم میگه فقط

ب شوهرت بگو هروقت قبول کردی ا طرکارت پا میشی میای بچه رو می‌بری از خونه بیرون تا شب باهاش سرگرم میشی خونت مهمون سرا نیست ک 

ب جاریتم مستقیم زنگ بزن بگو وقتی بچه رو بذاره من نگه دارم باید از من بپرسی میتونم یا نه 

ن اینکه ب شوهرم زنگ بزنی به شم بگو دیگه نمیتونی نگه داری رودربایستی نداشته باش بابا 

هیچ وقت بیخیال چیزی که واقعا میخوای نشو،صبر کردن سخته؛ولی حسرت خوردنش سخت تره :)🙂✨