2777
2789
عنوان

بیاید بگید این داره خیانت میکنه؟؟

704 بازدید | 49 پست

سلام بچها حالم خیلی بده دیشب رفتم تو برنامه حساب بانکی شوهرم دیدم ۵۰۰ تومن دیروز صبح کارت ب کارت کرده ب یه خانومی ب اسم سمیه کامکار بعد میگم این کیه میگه دوستم ازم قرض خاست گفته بریز رو کارت خانومم گفتم دروغ میگی و زیاد سرش غر زدم 

ولی اون سکوت کرده هیچی نمیگه فقط رو این حرفش مونده ک برای خانوم دوستم بوده

چیکارکنم؟ چطور دروغشو دربیارم؟

پسرام دنیام💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو دوستت کی هست بهم بگو کدوم دوستت چون مطمعنم دروغ میگه واینطوری مچش رو میگیری بعدش میتونی بری پیش دوستش حتا خونشون پیدا کنی اسم خانومش بفهمی

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

شاید راست میگه بنده خدا... ما پول جوشکار خونمون ی بار ب کارت خانمش زدیم، ی بار ب کارت خواهر خانمش... ...

نمیدونم بخدا گیییج شدم پس چرا هرچی داد و بیداد کردم هیچی نگفت فقط سکوت میکرد

اصلا از خودش دفاع نکرد فقط میگفت من یبار برات توضیح دادم

پسرام دنیام💖

بگو دوستت کی هست بهم بگو کدوم دوستت چون مطمعنم دروغ میگه واینطوری مچش رو میگیری بعدش میتونی بری پیش ...

یه تعمیرگاه ماشینه جفت مغازشه میگه اونه و برو بپرس

پسرام دنیام💖

یه تعمیرگاه ماشینه جفت مغازشه میگه اونه و برو بپرس

خونشون بلدی ؟

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍