2777
2789
عنوان

کیا سگ نژاد ژرمن دارن لطفاً بیاید

2496 بازدید | 80 پست

دوستان ما یه سگ نژاد پودل داریم حالا یک ماه بیشتره که یه ژرمن اوردیم دوهفته شیر خشک بهش میدادیم الان دوماهو خورده ایشه 

خیلی بد گاز میگیره با اینکه توله ست بزنم به تخته مثل یه سگ گنده درد داره و چون سریع پامونو یا دستمونو میکشیم فقط خراش برمیداره.

همسایه بالاییمون گیر داد که شبا واقش نمیذاره بخوابیم گذاشتیمش با پارکش تو اتاق مارو نمیبینه واق نمیزنه اما وقتی میبینه کلا واق میزنه فقط.

الان این دوتا مشکل رو چجوری رفع کنیم؟

چی باعث شد که فکر کنی هیچ خطا و گناهی نداری و به خودت اجازه دادی حتی تو فکرت کسیو قضاوت کنی؟همون چیزی که باعثش شده یه دندون لقه دوست من،بکن بنداز دور و تمرکزتو بذار رو کیفیت زندگیت و هدفات.بسه دیگه ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ژرمن سگ خونه نیست آخه چجور میخوای ساکتش کنی

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

ضمنا ژرمنه کینگ سایزه و خط خونی فوق‌العاده ای داره شجره نامه ام دارهاینارو گفتم که بدونید چه جور ژرمنیه

چی باعث شد که فکر کنی هیچ خطا و گناهی نداری و به خودت اجازه دادی حتی تو فکرت کسیو قضاوت کنی؟همون چیزی که باعثش شده یه دندون لقه دوست من،بکن بنداز دور و تمرکزتو بذار رو کیفیت زندگیت و هدفات.بسه دیگه ❤️
باید مربی بگیرید

به یکی زنگ زدیم گفت چون هنوز سه دوز واکسنش کامل نشده خطرناکه با کسایی که کارشون با سگه در ارتباط باشید دوز اخرش ماه بعده

توله اش دیگه

دندون در میاره . باید بهش دندونی مخصوص بدی . فقط حواست باشه دندونی کنده نشه چون ممکنه خفه شه . استخوون و قلم ابدا نده . حرف یه عده رو گوش نکن . نوک دندونش میپره و مصیبت میشه برات

سوال دومت چی بود ؟

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

گربه بهترین چیزه نه سر و صدا داره نه کثیفی همش هم میخوابه=)

البته از نظر من نه چون بی حدو مرزه هرجای خونه دلش بخواد میره و آموزش پذیر نیست اینا برام خیلی مهمه.

حالا جدای اینکه فوبیای شدیدم دارم به گربه 

منو همسرم دیوانه سگامونیم

گربه بهترین چیزه نه سر و صدا داره نه کثیفی همش هم میخوابه=)

همه ی گربه ها اینجوری نیستن 

گربه های من از سگام بیشتر سرو صدا دارن

یه بند حرف میزنن و توپ بازی و موش بازی میکنن 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

ژرمن سگ خونه نیست آخه چجور میخوای ساکتش کنی

اکثر اقواممون دارن مشکلی ندارن فقط من نمیخوام ازشون سوال کنم 

البته از نظر من نه چون بی حدو مرزه هرجای خونه دلش بخواد میره و آموزش پذیر نیست اینا برام خیلی مهمه. ...

واقعا خیلی جالبه انگار کلا آدما دو دستن آدمای سگ دوست و آدمای گربه دوست😂😂😂