2777
2789
عنوان

شما شوهرتون با فروشنده بگو بخند کنه چکار میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 2979 بازدید | 90 پست
پس روابط اجتماعی چی میگه ؟!! الان نود درصد جامعه میخندن ب راننده و نانوا ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌پس همه خائن ...

وقتی اسی میگه واسه من اخم می‌کنه و با بقیه می‌خنده ، صد در صد خیانته

🇮🇷  جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف می‌گوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل می‌گوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم.                                                                       (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

شوهرش گفته اگه یکی پا بده خیانت میکنه😐💔

اها خب جرش بده

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس روابط اجتماعی چی میگه ؟!! الان نود درصد جامعه میخندن ب راننده و نانوا ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌پس همه خائن ...

همون منم میرم بیرون پیش میاد بخندم یک درصد هم مردهای دیگ برام جذاب نیستن 

همشون که نه ولی بعضی هاشون بله خیلی میخواند راحت باشند با همه ولی خب فروشنده ی خانم و آقای خوب و با ...

همشون سرتقن 

من یه دونه جدیشو ندیدم 

اصلا ادم جدی و خشکو برنمیدارن برا فروشندگی .....

یسریاشونم فقط با مشتریای مرد لاس میزنن که بندازن بهش به خانما رو‌نمیدن 

من اول عقدم رفتم مانتو پرو کنم شنیدم نامزدم به یکی میگه تو اینجا چیکار میکنی بدو برو با لحن تند بعد دختره فروشنده اومد تو پرو که مانتو رو ازم بگیره چنان با خشم به من نگاه میکرد اونجا فکر کردم توهم زدم ولی واقعا چنین چیزی بود💔🥲

خندیدن توموضوع عادی  ومعمولی مشکلی نداره ولی بعضیا هستن نوع نگاهشون ازاون نگاهاس

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست  !خدایاامروزتاریخ پنج اردیبهشته وخیلی بیشترازروزهای دیگه عمرم دارم صدات میزنم امیدوارم تیرماه بیام وامضاموببینم که به آرزوی دلم رسیدم،وازته ته دلم بگم خدایاشکرت😍

مغازه بعدی یا هرجا ک فروشنده مرد بود جلو چشای شوهرت اما دورتر یکم،  بگو بخند کن الکی صمیمی...

چیزی گف یچی تقریبا مشابه حرف خودش بگو بهش

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم🥺طفلی هم تنهاست هم سردشه🥶🥲🫠هروقت خیلی غصه داشتی با خودت این جمله رو تکرار کن "این نیز بگذرد"🍀🌻تو یه الماسِ💎 نابی پُرِ نورِ دلت🩵
من چون عصبی هستم شوهرمم می‌دونه خیلی حواسش هست،،،یه بار یه بگو بخند ساده کرد منم همونجا گفتم دهنتو ب ...

یاخدا . 😢

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست