2777
2789
عنوان

چرا باید اینجوری باشه

102 بازدید | 7 پست

امروز تو کار داشتیم بحث میکردیم می‌خندیدیم بعد یهو همکار آقا برگشت در گوشی با همکار خانم حرف زد گفت بیا یه چیزی بگم فلانی نشنوه یعنی من .بعد باهم خندیدن از همکار خانم پرسیدم گفتم چرا اینجوری گفته 

گفت چیزی نگفته در گوشم فقط گفته الکی بخند 

خیلی بدم اومد خیلی 

مرض داره حتما 

آرزوت بودم ولی کاری نکردی که تو دلم جا شی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاابلو دیگه تو بهش محل نمیدی میخواد یه جوری نظرتو جلب کنه حرصش دراومده که حسابش نمیکنی میخواد حرصتو ...

دقیقا اصلا بهش محل نمیدم  تا حالام یکی دوبار باهاش بحثم شده یه بارم پشت سرم حرف زده بود بعد اکثر مواقع هم میگه بیا برسونمت آخه هم مسیریم 

دقیقا اصلا بهش محل نمیدم  تا حالام یکی دوبار باهاش بحثم شده یه بارم پشت سرم حرف زده بود بعد اکث ...

بیا دیگه نگفتم خوشش میاد از همین دعواها خوشش میاد لااقل یه امیدی هست بعدش آشتی کنید😄

بیا دیگه نگفتم خوشش میاد از همین دعواها خوشش میاد لااقل یه امیدی هست بعدش آشتی کنید😄

اخه وقتی با هم کار میکنیم با بقیه دخترا بیشتر گرم میگیره 

بعد روز تولدشم یه هدیه گرفته بود گفت یه دختر برام آورده واقعا دروغ هم نمی‌گفت 

گاهی اوقات هم به شوخی به بقیه همکارای آقا میگه فلانی یعنی من کیس خوبی هستم برای ازدواج 

حس میکنم رد داده معلوم نیس فازش چیه

اخه وقتی با هم کار میکنیم با بقیه دخترا بیشتر گرم میگیره  بعد روز تولدشم یه هدیه گرفته بود گفت ...

در این که از تو خوشش میاد شکی نیست ولی دلیل نمیشه کیس مناسبی باشه در کل گفتم ازتو خوشش میاد بیشتر بخاطر اینکه محلش نمیدی گیر داده