2777
2789

یعنی هیچکی نیست پیش دکتر تزریق ژل کرده باشه و لبش نامتقارن شده باشه؟ ترمیم هم رفتم درست نشد

دکتر گردن مبگیره انزیم بزنه لااقل؟؟؟

💚عضو تاپیک لاغری بامداد خمار💚۱۱ اسفند ۱۴۰۱ 💚گروه سبز                     وزن شروع ۶۶💚 وزن هدف ۶۱💚قد ۱۶۹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا من شد ولی باردار شدم نتونستم برم پیشش دیگ الانم ک خوابیده

دیگه سیم کارت نداشتم بیام🙄با خط شوهرم اومدم ک انشاالله ب تبریک رسیدن تیکرمو ببینم،،همیشه آرزوشو داشتم💔
برا من شد ولی باردار شدم نتونستم برم پیشش دیگ الانم ک خوابیده

بخوابه درست میشه؟؟ خیلی لبم کجه نصفش پره نصفش خالی 

💚عضو تاپیک لاغری بامداد خمار💚۱۱ اسفند ۱۴۰۱ 💚گروه سبز                     وزن شروع ۶۶💚 وزن هدف ۶۱💚قد ۱۶۹
دکتر گردن نمیگیره هزینه باید بدی انزیم بزنن البته من ژلو اینا نزدما ی اشنام زد افتضاح شده پولم‌نداره ...

خدا لعنت شون کنه واقعا

بخوابه درست میشه؟؟ خیلی لبم کجه نصفش پره نصفش خالی 

برا من خیلی تابلو نبود

ولی ی قسمتش برآمده بود اونور عادی بود

برا من خوابید درس شد ۷ماه میگذره ژل درموفیل زده بودم

دیگه سیم کارت نداشتم بیام🙄با خط شوهرم اومدم ک انشاالله ب تبریک رسیدن تیکرمو ببینم،،همیشه آرزوشو داشتم💔
عزیزم پست قبلی رو بخون  من جوابتون رو کامل دادم ⚘️⚘️⚘️⚘️

تگم میکنی گلم؟؟؟ 

دوتا پست های اخر تونو دیدم با جای سوزن مشکل داشتی 

من مشکلم نا متقارنی لبمه 

رفتم ترمیم گفتم اصلا حجم نده فقط متقارنش کن

نیم سی سی ژلو چپوند تو لب بالام فقط وسط لبم

مثل منقار طوطی شذه