2777
2789
عنوان

خانوما متاهل لطفابیاید....

297 بازدید | 22 پست

واقعا خجالت میکشم اینو بگم‌ اما برام معضل شده و عجیبه نمیدونم به چه دکتری هم بایدبگم 😑و باچه رویی

من زمان ارضا حس ادرار دارم  ازم تخلیه میشه و فشار داره مثه ادرار این مشکله یعنی من کنترل ندارم رو‌ادرارم؟کسی همچین تجربه ای داشته متاسفانه‌حجمش زیاده و واقعا خجالت میکشم از همسرم

فقط اینو بگم اون ادرار نیست

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مدل ارضا شدنت اینجوریه ازت آب خارج میشه و اتفاقا خیلی خوبه چون نشون میده عمیق ارضا میشی 

همسرت باید از خداشم باشه 

هیچ مشکلی نداره 

از هر ۱۰۰ زن یه نفر اینجوریه

خب واسه ارضاشدنه دیگه

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

درصد خیلی کمی از خانم ها انزال دارن

شما جزو اون دسته ای ادرار نیست کلا

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
😐چرا چه ربطی داره میدونم مربوط ب زنانه ولی معمولا نازاییو میان درمان کنن 

اگه اومدی میگی اداره که مسلما باید روانشناس بری

اگه ادرار نیست و میگس که نمیدونی چیه و نمیدونی به دلیل ارضا شدن میاد پس حتما داری دروغ میگی

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام