2777
2789
عنوان

مادر شوهر رو مخ من

361 بازدید | 17 پست

زنیکه هی میگه این و برام بخر اونو بخر وقتیم میخری بجا تشکر هی یه ایرادی درمیاره .این چرا ترشه چرا شیرینه چرا کوچیکه بد رنگه فلانه..منم ب شوهرم قبلا گفتم من برا مامانت خرید نمیکنم  سلیقشو نمیدونم هرچی میگیرم ایراد درمیاره ..امروز باز میگه برو برام شمع قرمز بخر رفتم براش خریدم تو ماشین میدم بش میگه در خونه خودمون شمعاش بهترو قشنگ تره منم ناراحت شدم گفتم من دوست ندارم برا کسی خرید کنم چون خوشش نمیاد اونم گفت دستت درد نکنه انداختمت تو زحمت الان بابا ببینه میگه این چیه رفتی گرفتی در خونه خودمون همه چی داره بهترینشو ..گفتم زحمتی نیست ولی یکم سخت پسندی هرکی سلیقه خودشو بهتر میدونه بعد میگه برو یه رنگ مویی هم ک نه مشکی باشه نه قهوه ای برام بخر منم یه چش غره ب شوهرم رفتم رسیدیم در لوازم ارایشی ب شوهرم میگم نگه دار برم بخرم برگشته با داد میگه خودتو جر نده مامانم خودش میره میخره بعد ننش خرازی رو نشون میده میگه نگه دار اینجاست منم گفتم این مداد دفتره لوازم ارایشی پایینتره بعد ب شوهرم گفتم فک کنم یچیم بهت بدهکارم اومدم پایین در و محکم کوبیدم بماند ک عن خانوم جلو ماشینم میگیره ..شبم اومد خونه یه دعوا زدیم .الان حق با کیه مقصر منم ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نقطه ضعفتو پیدا کرده هی اذیتت میکنه ولش کن محلش نذار هر بار گفت اینو بخر بگو کار دارم بهونه بیار تام ...

پدر همه جاریامو در اورده اون یکیم رفته براش شمع طوسی گرفته فحشش میداد میگفت طوسیم رنگه انداختمش دور

چ مادرشوهری    اتفاقا چون میدونه سلیقت خوبع میگع براش خرید کنی اگه بد بود عمرا بهت میگفت و ...

انقدر خودشو برا بچه هاش لوس میکنه بخدا هرچی میخری براش یه ایرادی در میاره چنبار اخه ادم تحمل کنه

پدر همه جاریامو در اورده اون یکیم رفته براش شمع طوسی گرفته فحشش میداد میگفت طوسیم رنگه انداختمش دور

لوسش کردید داره خودشو لوس میکنه محلش نذارید همگی‌ داره ادا میادهر چی بیشتر لوسش کنید بدتر میشه 

مقصر ۸۰درصد تویی که هیچ سیاستی نداری و این رفتارا رو از خودت نشون میدی

اخه یبار دوبار نیست ک تحمل کنی بعدم من همه مکالممونو ک نگفتم بعدم من با خنده و نرم نرم میگفتم شوهرم خیلی توقعش بالاست

از نظر من خیلی حاضر جوابی یکمم مهربونی به خرج بده

نه اتفاقا نیستم من از ح فا فاکتور گرفتم بعدم من با خنده بهش میگفتم اون تشکرای اونم بعد حسابی ریدن ب من بود چون دیگه دید جاش نیست و خیلی جلو بچه هاش سیاست ب خرج میده