2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظر دکترتون چی بود؟؟؟ معمولا وقتی جنین تشکیل میشه دیگه سن ساک بارداری رو نمیگن .. سن بارداری با تو ...

دکترم گفت قلب مهمه دو هفته دیگه بیا اگر ان شا الله قلبش میزد همه چیز حله ، آخه من ده روز قبلش سونو داده بودم ساک بود فقط و پنج هفته، دفعه دوم ک سونو دادم ساک درست رشد کرده بود جنین هم دیده شد اما سنش یه هفته کمتر از ساک 😔 اصلا نمیدونم چی به چیه 

دکترم گفت قلب مهمه دو هفته دیگه بیا اگر ان شا الله قلبش میزد همه چیز حله ، آخه من ده روز قبلش سونو د ...

خب پس چیز غیر طبیعی نیست اولین باره میشنوم سن ساک رو جدا میگن سن جنین رو جدا ...

آخه معمولا ساک بارداری اول تشکیل میشه بعد جنین بعد قلب ولی در کل با توجه به رشد جنین سن دقیق بارداری رو میگن ...سونوگراف اصلا نیاز نبود سن ساک رو به شما بگه و شمارو نگران کنه...

برای من سن ساک رو نگفت 

اما سن جنین از تاریخ پریودم کمتره و دکتر سونو هم گفت چون الان خیلی کوچولو هست طبیعیه این اختلاف سن 

بچه های دیگه ام هم همین بودم تو سونوی اول بعدش رشدشون هماهنگ شد با تاریخ پریودم

نمی‌دونم والا ، دعا کنید لطفاً 

چرا عزیزم ینی چی این حرف دکترت؟؟؟

منم میخواستم برم سنو هفته شیشم همه گفتن الکی میری استرس میگیری

بذار واسه هفته ۸ صدای قلبشم بشنوی تا اون روزم همه چی تشکیل میشه

عزیزم شابد زود رفتی 

دکترم گفت قلب مهمه دو هفته دیگه بیا اگر ان شا الله قلبش میزد همه چیز حله ، آخه من ده روز قبلش سونو د ...

چقدر رفتی سنو 🙄🙄🙄عجب استرس هایی ب خودتون میدین 

الکی رفتی اینقدر سنو صبر میکردی همون اول تا هفته ۸ ی باری میرفتی منم گوش نکردم ب حرف شوهرم ک هی میگفت برووو گفتم ن الکی برم ک استرس بگیرمء؟

برای چی سن ساک نگرانشون کرده خیلی دوس دارم بدونم؟

رفتن سونو اونقدرام وحشتناک نیست من چون سابقه سقط داشتم از همون موقع که فهمیدم باردارم یه سونو دادم برای داخل رحم بودن یا خارج رحم بودن شش هفته و نیم یه سونو دادم که ببین جنین تشکیل شده یا نه ...هشت هفته و نیم هم یه سونو برای تشکیل قلب همشون هم سونو واژینال که چقدر همه وقتی اسمش میاد وحشت میکنن که خطرناک و ....

استارتر احتمالا یا سونوگرافش زیادی ناشی بوده که سن ساک رو گفته یا زیادی کاربلد ...

آخه وقتی جنین تشکیل بشه نیاز به سن ساک بارداری نیست مثلا برای سونو شش هفته من گفت جنین با سن ۶هفته و مثلا دو روز دیده شد ...

یا برای سونویی که تازه فهمیدم باردارم فقط گفت ساک بارداری با سن چهار هفته و دو روز دیده شد...

تا زمانی که ساک خالیه فقط سن بارداری رو بر اساس ساک میگن 

وقتی جنین تشکیل بشه فقط سن بارداری رو بر اساس جنین ..

رفتن سونو اونقدرام وحشتناک نیست من چون سابقه سقط داشتم از همون موقع که فهمیدم باردارم یه سونو دادم ب ...

عزیزم منم چون سابقه سقط و توقف رشد داشتم به فاصله ده روز دوتا سونو رفتم ک ببینم اصلأ رشد داشته یا خدایی نکرده باز....

و چون می‌خواستم ببینم رشد کرده یا نه همون اول از دکتر پرسیدم سن ساک بیشتر از پنج هفته هست ؟ ک گفت اره شش هفته و سه روزه و بعد گفت جنین هم داره با سن پنج هفته و سه روز ، البته من پیش دکتر زنان رفتما اون خودش سونو کرد ازش هم ک پرسیدم مشکلی هست یا نه گفت فقط قلب تشکیل بشه دیگه این اعداد مهم نیست 

رفتن سونو اونقدرام وحشتناک نیست من چون سابقه سقط داشتم از همون موقع که فهمیدم باردارم یه سونو دادم ب ...

خب شما دو هفته بعد از سونوی اولی سونو کردین که گفت جنین شش هفته و دو روز ؟ یا بیشتر از دو هفته شده بود ؟