2777
2789
عنوان

بعد از جدایی مون….

233 بازدید | 12 پست

سلام ،از تمام شدن ارتباطم با آقایی چند روزه که میگذره …آخرِ ارتباط بی ادبی نبود،بی حرمتی نبود،

اما متاسفانه ایشون وقتی میخواست جدا بشه کمی غرور منو خدشه دار کرد (من هم در زمان ارتباط کاستی هایی داشتم )

ایشون پسر پخته و من دختر بی تجربه ای بودم 

هر دو خانواده دار بودیم و از خیلی لحاظ خانوادگی شبیه هم ،موقعیت بدی نبودیم برای هم 

ایشون هم هیچ وقت تو ارتباط کوچک ترین بی اخلاقی نکرد و هر دو بسیار پایبند و چارچوب دار بودیم …

روز های آخر من از روی دلتنگی و بغض که شاید خیلی ها بدونن چقدر سخته ،شکایتشون رو بردم پیش خودشون ،از ناراحتی و دلتنگی گفتم 

ایشون هم منطقی برخورد کرد و در آخر به کلیپ فرستاد که راستش هیچ وقت نمیتونم فراموش کنم 

(یه کلیپ که اقای هلاکویی میگفت دختری که میگه بیا منو بگیر من اذیت میشم ،همون بهتر که اذیت بشه )

راستش این جملات هیچ وقت پاک نمیشه از ذهنم اخه من هیچ وقت همچین دختری نبودم ،اما شاید از آخر این رفتار و بغض من باعث ایجاد سو تفاهم شد 

من بعد دیدن کلیپ چیزی نگفتم و تمام،….

ولی دلم شکست …

منم تو ارتباط قطعا کم و کاستی هایی داشتم و میدونم که اونم بار  ها پیش قدم شد و از ناراحتی من ناراحت … 

اما این جملات اقای هلاکویی تو ذهنم همش میپیچه  ای کاش اون کلیپ رو نمیفرستاد  …

با این حال برای جلوگیری از کینه، و علاقه ای که داشتم و البته گاهی به خاطر این که کم و کاستی هارو جبران کنم و دلم اروم بشه که مبادا در حق آدمی که دوست داشتم کم گذاشته باشم   ،براشون دعا میکنم ،نماز میخونم ،قرآن میخونم،از خدا میخوام آرامش بده به قلبشون گرچه ایشون گفتن دختری که میگه بیا منو بگیر ………

ولی من دعا میکنم که دختری وفادار و محترم و خوشچهره و …نصیبشون بشه …

حتی گاهی برای پدر خدابیامرزشون دعا میکنم  چون میدونم پدرش مرد خوبی بود و اون اقا خیلی پدرش رو دوست داشت ،حسشون درون قلبم زندس ولی من فقط خوشبختیشو میخوام …خیلی گریه کردم خیلی حالم بد شد اما تحمل کینه و بار سنگین این جور افکار رو ندارم 

ای کاش میدونستید چقدر حس دلتنگی و بغض دارم،

ای کاش میدونستید چقدر حس بی کفایتی میکنم ،

و میگم چرا ؟؟؟

کاش خدا به قلب منم آرامش بده …

برام دعا کنید ،..

اگر اینو خوندید  لطفا برام دعا کنید 

که قلب منم اروم بشه

شما احساس دلتنگی‌کردی ... مگه گفتی  بیا منو بگیر ؟ 

حقت نبود 

همه دلتنگ‌میشن مگه ادم از سنگه 

حتی انتظارم داشتی بیاد بگیرتت توقع زیادی نیست 

اون‌ نمازم برا خودت بخون و از خدا بخواد از تو قلبت بیرونش کنه و یه ادم خوب سر رات بزاره 

تو خیلی ارومی من بودم‌طرفو جر میدادم و بعد کات میکردم‌.... اصلا نمیتونم‌ادمای ارومی مث‌شمارو درک کنم 

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم  تموم شدن یه رابطه دلیل بر این نمیشه که حتما یکی از طرفین کوتاهی کرده که شما خودتو مقصر میدونی . و اینکه بی قراری و دلتنگی و اعتراض شما هم دلیای برای تموم کردن رابطه نمیتونه باشه . گاهی ادمها قدر کسایی رو که به راحتی کنارشون دارن و نمیدونن . و شاید این اقا هم همینطور بوده و تونسته به راحتی با بهانه کردن یه موضوع و فرستادن کلیپ به دوستیتون خاتمه بده

تو با خدای خود انداز کار و دل خوش دار که مدعی اگر نکند رحم خدا بکند ....

عین آنشرلی حرف میزنی

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕
عزیز دلم  تموم شدن یه رابطه دلیل بر این نمیشه که حتما یکی از طرفین کوتاهی کرده که شما خودتو مقص ...

راستش ما قبل این با هم دچار مشکل شدیم و یه دوره از هم دور منتهی من گفتم بیاید یه فرصت دوباره بهم بدیم و اون حرفارو زدم …

و بعدش ایشون اون طور رفتار کرد …

شاید تقصیر هیچکس نبوده و این تقدیره 😊

ولی پذیرفتن تقدیر هم همیشه کار آسونی نیست…

شما احساس دلتنگی‌کردی ... مگه گفتی  بیا منو بگیر ؟  حقت نبود   همه دلتنگ‌میشن ...

نمیخواستم بی ادبی بشه 

شاید منم میتونستم خیلی تند صحبت کنم و یه جورایی موفق بشم که شخصیت شون رو خورد کنم(البته که در اون صورت شخصیت خودم خورد میشد)ولی مادرم همیشه میگه ادم آخرش باید بهتر از اولش باشه 

راستش نمیتونستم آخرین تصویری که از خودم تو ذهنش میزاشتم ناراحت کننده ترین تصویر باشه 

عین آنشرلی حرف میزنی

شاید جالب باشه ولی همیشه با این شخصیت کارتونی همذات پنداری کردم …حس تنهایی ،احساسات سرشار ،گاهی رفتار های غیر قابل تحمل ،احساسات نامانوس…

البته که اون قلب مهربون و بزرگی داشت و من نمیتونم اون طور باشم 

برام جالب بود که گفتید ❤️

شاید جالب باشه ولی همیشه با این شخصیت کارتونی همذات پنداری کردم …حس تنهایی ،احساسات سرشار ،گاهی رفتا ...

دقیقا کلمه به کلمه حرفاتو که میخونم یاد آنشرلی میوفتم

قطعا قلب شماهم خیلی بزرگ و مهربونه 

ان شاالله مشکلتون حل شه

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕