2777
2789
عنوان

مامان های باردار بیاییییییییید

125 بازدید | 21 پست

من هفته هفتم هستم گلودرد تب لرز 

تازه دیشب تا حالا سرماخوردم 

ی هفتس هیچی نمیتونم بخورم از همه غذایی بدم میاد 

الانم تب لرز دارم سردمه گلوم میسوزه 

رفتم دکتر استامینوفن ساده ودیفن هیدارمین ساده داده ک قرقره کنم 

اما گلاب ب روتون استامینوفن را خردم حالم بدشت معدم خالیه چیکار کنم 

شلغم خریدم بنظرتون بخورش یا خوردنش برا بچه بده 

میتونی بخور عزیزم، ضرر نداره.

عسل و لیمو هم تونستی بخور.

سوپ هم که برات خیلی خوبه... سعی کن آروم آروم بخوری و بیشتر بخواب زودتر خوب بشی.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شلغم رو پوستش رو بگیر ریز خورد کن بزار حسابی بجوشه ابش رو بخور. ابلیمو طبیعی و عسل هم خیلی خوبه با اب گرم بخور. عناب بجوشون و آبشو بخور. سوپ درست کن با جو پرک و بخور. اگر غذا نخوری ضعیف میشی حالت تهوعت هم بدتر میشه. برای کم شدن حالت تهوعت هم دمنوش زنجبیل بخور عالیع

کاربری ۴ ساله ام ترکید.. بخاطر یه اعتراض مسالمت آمیز🤫🤫
میتونی بخور عزیزم، ضرر نداره. عسل و لیمو هم تونستی بخور. سوپ هم که برات خیلی خوبه... سعی کن آروم آ ...

اخه شانسم از همه غذایی بدم میاد فقط کلا در روز ئ وعده اندازه چندتا قاشق مرباخوری ماست میخورم بقیش میوه 

اخه شانسم از همه غذایی بدم میاد فقط کلا در روز ئ وعده اندازه چندتا قاشق مرباخوری ماست میخورم بقیش می ...

میدونم عزیزم، من هم تو بارداریام همینطور بودم. به زور هم شده بخور وگرنه خیلی ضعیف میشی.

اگه دیدی خیلی اذیت میشی، برو دکتر برات سرم بزنه، توش هم آمپول تهوع بریزه ، خیلی کمکت می‌کنه.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
شلغم رو پوستش رو بگیر ریز خورد کن بزار حسابی بجوشه ابش رو بخور. ابلیمو طبیعی و عسل هم خیلی خوبه با ا ...

زوری بخورم یعنی میزنه زیر دلم فقط دلم میخواد بخوابم حلیم گندم آب هویج ...عصریه گرفتم نتونستم بخورم شما ها حالت تهوع داشتید چجوری تونستید غذابخورید من از صب ناشب ک‌بخوابم حالت تهوع دارم همش 

میدونم عزیزم، من هم تو بارداریام همینطور بودم. به زور هم شده بخور وگرنه خیلی ضعیف میشی. اگه دیدی خی ...

سرم چی بگم اسمش چیه متخصص زنان برم 

نمیدونم چیکار کنم حالت تهوع دارم اما بالا نمیارم 

تا ی ساعت پیش ک قرص استامینوفن خردم 

سلام گروه مامانی زیر ۱۵ هفته داخل ایتا اگر دوست داشتی بیا

https://eitaa.com/joinchat/2542207317C263b0045b9

گر نگهدار تو آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 💖خدایا خودت مواظب تو دلیم باش 🤰به خودت سپردمش صحیح و سالم بغل بگیرمش 😍 جان مادر خیلی دوستت دارم فرشته قشنگم
زوری بخورم یعنی میزنه زیر دلم فقط دلم میخواد بخوابم حلیم گندم آب هویج ...عصریه گرفتم نتونستم بخورم ش ...

حالت تهوع طبیعیه. برو دکتر بهت ویتامین ب ۶ بده تا حالت تهوعت بهتر شه اگر بهتر نشدی بهت دمیترون میده

کاربری ۴ ساله ام ترکید.. بخاطر یه اعتراض مسالمت آمیز🤫🤫
شلغم رو پوستش رو بگیر ریز خورد کن بزار حسابی بجوشه ابش رو بخور. ابلیمو طبیعی و عسل هم خیلی خوبه با ا ...

سلام گروه مامانای زیر ۱۵ هفته داخل ایتا اگر دوست داشتم بیا

https://eitaa.com/joinchat/2542207317C263b0045b9

گر نگهدار تو آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 💖خدایا خودت مواظب تو دلیم باش 🤰به خودت سپردمش صحیح و سالم بغل بگیرمش 😍 جان مادر خیلی دوستت دارم فرشته قشنگم