2777
2789

خودم پز هستا خودم جدیدا اختراعش کردم ولیییی عالللیییه واقعا 😍مزش بهترینههه

دوستان روند درست کردنش همونطوریه ک خودتون کیک درست میکنید فقط به جای شیر از شیره انگور یا توت یا و... هر شیره ای ک دارید و شیرین باشه میتونید استفاده کنید با سه قاشق غ اب و بجای پودر کاکائو دارچین بریزید اگ هم دوست دارید میتونید مخلوط کاکائو و دارچین بریزید

کشمش هم میتونید بریزید البته دل ب خواهی هست

یه چیزی ک باید توجه کنید بستگی به موادتون داره ولی چون شیره شیرینه یکم شکرش رو کمتر بریزید

دستور پخت و مقدار مواد من برای دو الی سه نفره اگ خواستید بزارم

خیلی خیلی خوشمزه میشه با اینکه سادست عاشقش میشید 😍

لطف میکنی بذاری

عاشق دستورهای جدیدم

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاپیک من اخرین پست انواع کیک و دسرهای خوشمزه 😋

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           

این دستور برای دو الی سه نفره 

دوتا تخم مرغ و نصف قاشق چای خوری وانیل هم بزنید تا کرم رنگ بشه (از یه دونه تخم مرغم میاونید استفاده کنید ولی موادش کمتر میشه) 

نصف لیوان روغن 

نصف لیوان شیره +سه قاشق اب

هم بزنید و 1ونیم لیوان ارد الک شده (بستگی به اندازه لیوانتون داره) ولی زیاد سفت نشه مواد کیکتون و بکینگ پودر یک قاشق چای خوری 

کم کم اضافه کنید هم بزنید

پودر دارچین دو تا سه قاشق

لطف میکنی بذاری عاشق دستورهای جدیدم

شما بیا تاپیک من اخرین پست  هرنوع کیک و دسر خواستی دستورش هست 

سلام با افتخار کورد  هستم .اگه پیام دادی جواب ندادم بدون با   مغز زنگ زده بحث نمیکنم اینو یادت باشه.                           
شما بیا تاپیک من اخرین پست  هرنوع کیک و دسر خواستی دستورش هست

خیلی لطف کردین‌ممنونم🧡

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
این دستور برای دو الی سه نفره  دوتا تخم مرغ و نصف قاشق چای خوری وانیل هم بزنید تا کرم رنگ بشه ...

و شکرششم به اندازه نصف لیوان 

بازم بستگی به خودتون داره مقدار شیرینیش

خیلی لطف کردین‌ممنونم🧡

خواهش عزیزم ازش بخواین لینک رو براتون بفرسته تو تاپیک خودتون اینطوری در دسترستونه هر موقع کیک بپزین 

خواهش عزیزم ازش بخواین لینک رو براتون بفرسته تو تاپیک خودتون اینطوری در دسترستونه هر موقع کیک بپزین& ...

اها بلد نبودم سیوش  کردم 😅💜