2777
2789

الان بچه هام انقد گریه میکنن به قول دوستم عین آهو تو گُل گیر کردم🤕😤

نمیدونم از کجا شروع کنم و به کجا تموم کنم، همه چی را ریختم بیرون 🤕

یکی نیست بگه آخه آدم حسابی سری که درد نمیکنه رو چرا دستمال میبندی😑😑

شوهرم کمکم میکنه ولی بچه ها فقط منو میخوان گریه میکنن  🤕🤕

پ ن: **میدونم به شما چه 😦😆 واسه خودم نوشتم که دیگه از اینکارا نکنم 🤕🤕**

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو سراغ بچه هات، آخرشب یا فردا صبح تمیز کن

الان کنارشون نشستم خوابن تا من میام بلند شم برم جیغ میزنن 🤕

شوهرم هم صبح زود که بره سرکار تا شب خونه نیست من می مونم و خونه به هم ریخته و چندتا بچه و هزاران کار خونه 🤕🤕🤕🤕

البته دور از جون ولی اون اهو نیستا خره😂😂😂بریز توو کمد درشو ببیند خونه تمیز شد😂

همون منظورم عین خر تو گِل گیر کردن بود دیگه، 😶😶😦😆😆

الان کنارشون نشستم خوابن تا من میام بلند شم برم جیغ میزنن 🤕 شوهرم هم صبح زود که بره سرکار تا شب خو ...

صبرکن تا خوابشون عمیق بشه عجله نکن، صبحم زودتر پاشو انجام بده، آروم آروم انجام بده، ندادی هم مهم نیست بچه هات مهم ترن، فدا سرشون

باید یکی رو بیاری کمکت کنه. 

فردا خواهرشوهرهام میان خونه مادرشوهرم ولی کمک من که نمیکنن هیچوقت 🤕

یاد ندارم این ده سال یه استکان برای من جابجا کرده باشن یا حتی ده دقیقه بچه های منو نگه داشته باشن 

صبرکن تا خوابشون عمیق بشه عجله نکن، صبحم زودتر پاشو انجام بده، آروم آروم انجام بده، ندادی هم مهم نیس ...

🙏💖🙏😗

فردا خواهرشوهرهام میان خونه مادرشوهرم ولی کمک من که نمیکنن هیچوقت 🤕 یاد ندارم این ده سال یه استکان ...

نه عزیزم. منظورم خدمتکار بود. پول بدی کمکت کنه. خواهرشوهر که کمک نمیکنه. بکنه هم نباید بذاری 

یه خانم مستقل و قوی 
نه عزیزم. منظورم خدمتکار بود. پول بدی کمکت کنه. خواهرشوهر که کمک نمیکنه. بکنه هم نباید بذاری 

زندگی کنار مادرشوهرم دست منو واسه همه چی بسته😢

اگه کسی بگم بیاد مادر شوهرم و دختراش آبرو برام نمیذارن بسکه میگن پول هدر میده و تنبله و فلان🤕🤕🤕