جنگل_بید_مجنون مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 520 عنوان پارچه عرض ۱۱۰ برای چادر عربی میشه؟؟ 547 بازدید | 8 پست سلام پارچه ۵متر هست ولی عرضش ۱۱۰هست .چادر عربی میشه؟قد طرف160هست 💖💖ان شا الله همه به آرزوهای دلشون برسند💖💖 همیشه بگو ماشاالله والا حول ولا قوه الا بالله علی العظیم تا از شما ضرری به دیگران نرسد .🌷🌷🌷 1401/12/24 | 22:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جنگل_بید_مجنون مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 520 فک کنم بشه ممنون 💖💖ان شا الله همه به آرزوهای دلشون برسند💖💖 همیشه بگو ماشاالله والا حول ولا قوه الا بالله علی العظیم تا از شما ضرری به دیگران نرسد .🌷🌷🌷
جنگل_بید_مجنون مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 520 ممنون اگر کسی خیاط هست با اطمینان بهم بگه میشه! 💖💖ان شا الله همه به آرزوهای دلشون برسند💖💖 همیشه بگو ماشاالله والا حول ولا قوه الا بالله علی العظیم تا از شما ضرری به دیگران نرسد .🌷🌷🌷
chitra78 عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1118 اگر کسی خیاط هست با اطمینان بهم بگه میشه! من مادرم همیشه چادر میدوزه ولی الان نیست که ازش بپرسم ولی فک کنم بشه چون طول پارچت زیاده احتمالا بشه اضافم بیاره
جنگل_بید_مجنون مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 520 من مادرم همیشه چادر میدوزه ولی الان نیست که ازش بپرسم ولی فک کنم بشه چون طول پارچت زیاده احتمالا بشه ... فک کنم دو تیکه میشه .اگر مثل چادر عربا بشه که دست دوز هستن اونا قشنگه 💖💖ان شا الله همه به آرزوهای دلشون برسند💖💖 همیشه بگو ماشاالله والا حول ولا قوه الا بالله علی العظیم تا از شما ضرری به دیگران نرسد .🌷🌷🌷
chitra78 عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 1118 فک کنم دو تیکه میشه .اگر مثل چادر عربا بشه که دست دوز هستن اونا قشنگه اره
جنگل_بید_مجنون مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 520 اره مرسی 💖💖ان شا الله همه به آرزوهای دلشون برسند💖💖 همیشه بگو ماشاالله والا حول ولا قوه الا بالله علی العظیم تا از شما ضرری به دیگران نرسد .🌷🌷🌷