2777
2789
عنوان

چجوری میشه مهریه رو گرفت از شوهر؟

2039 بازدید | 19 پست

یه آشنایی دارم میخواد طلاق بگیره ولی شوهرش خیلی سخته برا مهریه دادن و اینا میگم کسی راهی بلده باید چکار کنه بتونه مهریه رو بگیره ازش آخه خیلی اذیتش میکنه و میخواد مفت مفت طلاق بده بره یکی دیگه رو بگیره نکبت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان شما میپرسیدی چرخ هواپیما رو چگونه تعمیر کنیم

یا چگونه جنازه را از زیر سونامی بیرون بیاوریم راحتر میتونستیم کمکت کنیم هانی

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

من شنیدم توی دادگاه باید اصرار کنی که من مشکلی ندارم و سر زندگیم هستم و خیلی زندگیمو دوست دارم نمیخوام از هم بپاشه ولی ایشون بی دلیل میخاد طلاق بده من راضی نیستم میخوام باهاش زندگی کنم و این حرفا

اینجوری قاضی مجبورش میکنه یا بشینه سرجاش یا حق و حقوق رو کامل بده 

من شنیدم توی دادگاه باید اصرار کنی که من مشکلی ندارم و سر زندگیم هستم و خیلی زندگیمو دوست دارم نمیخو ...

ممنون عزیزم خداکنه بتونه کاری کنه تا اینهمه ظلم بهش نشه چقدر بعضی مردا کثیفن واقعا

بنام خودش نیست هر چی داره از ترس اینکه از دست بده بنام دورو بریاشه

از این نمیتونه بگیره ، فقط  ی راه داره ، اینقد باهاش خوب بشه ، و کم کم خامش کنه ، بعد که چیزی زد بنامش جدا بشه ، مثل دوستم ، خونه رو از شوهرش گرفت

از این نمیتونه بگیره ، فقط  ی راه داره ، اینقد باهاش خوب بشه ، و کم کم خامش کنه ، بعد که چیزی ز ...

نه بابا تحملش تموم شده اینم ولی دوست هم نداره مفت مفت بره هرکاری کرده رو نادیده بگیره.