2777
2789

اول از همه میدونی خیلی از مردم الان آرزوی زندگیتو دارن،؟

فکر میکنی یک قلب سالم چند میلیارد می ارزه؟ که پول بدی و بتونی یک روز دیگه کنار بچت و خانوادت زندگی کنی؟

یک پای سالم چی؟ چند میلیارد حاضری بدی تا بتونی از سرجات بلند بشی بری دستشویی؟

چشمات چی که بتونی خنده های بچتو یا خانوادتو ببینی؟

گوش سالمت که صدا زدن  ، (مامان) بچتو بشنوی؟

... در آخر شکرگذار داشته های الانت باش تا خدا بیشتر بهت بده ، تو همین الانشم ثروتمندی .. پس اخماتو باز کن و شکرگذار باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خجالتی ندارم چون فکر میکنم با گفتنش به بقیه انگیزه میدم . ما هیجی نداشتیم نون هم حتی نداشتیم بخوریم . دو سال درس خوندم با سختی کاردانی گرفتم و از منشی گری و میز تمیز کردن و طی کشیدن و میوه شستن الان بعد از ۱۳ سال مدیر همون کارخونه شدم .خیلی سختی کشیدم . ولی الان ب رفاهی رسیدم ک گفتن نداره . خواستم بگم با تلاش و توکل به خدا به همه جیز میرسین . من با پولم خونه ماشین خریدم برا همسرم ماشین خریدم  . ب مادرم کمک میکنم . خداروشگر . 

چشمم ب دست هیچکس نبود و فقط هر چی خواستم از خدا خواستم . بدونین اگه باورش داشته باشی میرسی شک نکن . 

در سکوت به تلاشت ادامه بده . بگذار موفقیت هایت به جای تو حرف بزنند...
من خجالتی ندارم چون فکر میکنم با گفتنش به بقیه انگیزه میدم . ما هیجی نداشتیم نون هم حتی نداشتیم بخور ...

واو ، چقدر عالی ، به هرحال هر چیزی یه زمانی داره که شما با تلاشتون به دست آوردین ، ولی میشه بگید چطور کارخونه برای شما شد؟ صاحب قبلیش چی شد؟

ادامه کامنتم حیف اومد نگم . یادمه یک روز روز تولدم رفتم شرکت و میز هارو تمیز میکردم هیجکس تولدم رو بهم تبریک نگفت من از بس فشار اومده بود بهم از نداری رفتم توی توالت شرکت گریه کردم ‌. روزهایی رو گذروندم ک به اسمون نگاه میکردم چون حس میکردم برای من دیگه جایی روی زمین نیست . ولی الان به موفقیت هام نگاه میکنم کیف میکنم . تلاش توکل رمز موفقیت

واو ، چقدر عالی ، به هرحال هر چیزی یه زمانی داره که شما با تلاشتون به دست آوردین ، ولی میشه بگید چطو ...

شاید اشتباه نوشتم . کارخونه برای من نشد  من مدیر انبا و لجستیکش شدم البته برای سال آینده پیشنهاد مدیر کارخونه ای رو دادن ولی فکر نمیکنم قبول کنم چون به سختی اش نمیارزه

من خجالتی ندارم چون فکر میکنم با گفتنش به بقیه انگیزه میدم . ما هیجی نداشتیم نون هم حتی نداشتیم بخور ...

آها مدیر شدین نه صاحب کارخونه ، هواسم نبود ، خیلی عالیه  ، تلاشتون ستودنیه 

آها مدیر شدین نه صاحب کارخونه ، هواسم نبود ، خیلی عالیه  ، تلاشتون ستودنیه

سلامت باشید گاهی میام اینجا توی این سایت بلکه بتونم با حرفام کمکی بکنم . فقط گفتم ک کمکی باشه . یک روز پول یک نون نداشتم ک بخرم . یک اب معدنی نمیتونستم بخرم یک راه یک ساعته توی گرما رو پیاده میرفتم و الان دارم باغچه میسازم . بخدا میشه .دوست دارم جار بزنم برید جلو میشه . بچسبید به یک کار کاری ک دوستش داری . به ساعت کار توجه نکن فقط کار کن کار درست . برو جلو موفق میشی . ایمان داشته باشیم

سلامت باشید گاهی میام اینجا توی این سایت بلکه بتونم با حرفام کمکی بکنم . فقط گفتم ک کمکی باشه . یک ر ...

آره میشه ولی چون خیلیامون انتظار داریم دو روزه به خواستمون برسیم دست از تلاش بر میداریم، میشه بگید الان که مدیر هستین چند ساعت در روز کار میکنید؟ در آمدتون چند برابره یه کارمنده؟ البته دوست ندارید جواب ندید ، چون کنجکاو شدم ، چون همسرم تو یه کارخونه بزرگ کارمنده