۱۲ ساله مسافرت نرفتم خیلی دلم گرفته تو خونه پوسیدم شوهرم منو جایی نمیبره واقعا حوصلم تو خونه سر رفته حتی خونه مامانمم نمیتونم برم
ساینای مادر من هنوز لباس هات رو به اغوش میگیرم و تو اتاقت میشینم به یادت... من هنوز باورم نمیشه تو و باباییت دیگه پیشم نیستید💔💔 خدایا دوتا غم بزرگ گذاشتی رو شونم واسه ارامشم صلوات بفرستید
حالا مسافرت به کنار ، چرا خونه مامانت نمیتونی بری ؟؟
دوسه مثقال خریت ز خران چیزی نیست ؛ آدمی هست که الحق دوسه خروار خر است . کاربری اولم که از سال۹۷ داشتمش بخاطر یه بیشعور تعلیق شد🤬 خوب شد محض اطمینان با یه شماره دیگه هم عضو سایت شده بودم ، یعنی این آینده نگری و محکم کاری که برای سایت کردم برای زندگیم میکردم الان یه کاره ای شده بودم 😂😁
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حالا مسافرت به کنار ، چرا خونه مامانت نمیتونی بری ؟؟
خوشش نمیاد؛ حالا خودش هر هفته خونه خانوادش و دوستاشه منو نمیزاره برم با اینکه راهی نیست محدودم میکنه
ساینای مادر من هنوز لباس هات رو به اغوش میگیرم و تو اتاقت میشینم به یادت... من هنوز باورم نمیشه تو و باباییت دیگه پیشم نیستید💔💔 خدایا دوتا غم بزرگ گذاشتی رو شونم واسه ارامشم صلوات بفرستید
بیستٖـون،هیٖـچ،دمـٰاونـٖدم اگـٖر سـد بشـٖود، هـٖدفم قسٖمت مـٖن بوده و بٰاااایـٖدبشود. بنا کننده ی شادی های خود باش😍من یه رفیق صمیمی دارم که بیشتر از همه بهش اعتماد دارم.همه حرفای دلمو با خیال راحت بهش میگم.اونم با دقت همه رو گوش میده و بهم میگه نگران نباش من پشتتم😍. بخودم میبالم بابت داشتن همچین رفیقی😌.اون رفیق:خداست.😍(دوست دارم خدا جونم،رفیق صمیمیم🤝)
خوشش نمیاد؛ حالا خودش هر هفته خونه خانوادش و دوستاشه منو نمیزاره برم با اینکه راهی نیست محدودم میکنه
یعنی چی ؟ خوشش نمیاد خودش تشریف نیاره ولی اجازه نداره نذاره تو بری ، از اول خیلی کوتاه فک کنم که تا این اجازه پیشروی به خودش داده
دوسه مثقال خریت ز خران چیزی نیست ؛ آدمی هست که الحق دوسه خروار خر است . کاربری اولم که از سال۹۷ داشتمش بخاطر یه بیشعور تعلیق شد🤬 خوب شد محض اطمینان با یه شماره دیگه هم عضو سایت شده بودم ، یعنی این آینده نگری و محکم کاری که برای سایت کردم برای زندگیم میکردم الان یه کاره ای شده بودم 😂😁
یعنی چی ؟ خوشش نمیاد خودش تشریف نیاره ولی اجازه نداره نذاره تو بری ، از اول خیلی کوتاه فک کنم که تا ...
تا دلت بخواد سر این قضیه باهم دعوا کردیم همه چی بهش گفتم ولی اصلا حالیش نیست منتظرم یه فرصت پیش بیاد مدرک جور کنم به خانوادم نشون بدم تا دیگه دست از سر من برداره