2777
2789
عنوان

خانما بیاین

507 بازدید | 40 پست

سلام 

دیشب که چهارشنبه سوری بود نامزدم زنگ زد که امشب میای خونمون باهم جشن بگیریم منم وقتی پریود باشم شب خونه ی کسی نمیمونم و گفتم نه بدون اینکه ناراحتی یا دلخوری پیش بیاد گفت با دوستام برم بیرون گفتم برو عزیزم و مشکلی نداشتم 

روزایی که نمیتونیم همدیگه رو ببینیم حداقل 2 ساعت باهم حرف میزنیم ولی دیروز کلا رب ساعت باهم صحبت کردیم بازم مشکلی نداشتم 

از چند روز پیش قرار بود امروز عصر بریم خرید عیدی که قراره پدرم به عنوان عیدی اول به داماد بده 

صبح زنگ زدم یادآوری کنم که گفت حالم خوب نیست شاید عصر نیام (راست میگفت حالش خوب نبود و منم درک کردم و مشکلی نداشتم) 

تا اینکه عصر بعد از کار زنگ زد که بیا بریم گفتم اگر اذیتی که نریم گفت نه بریم فقط من شب نمیتونم. برگردم (من پایین شهرم ایشون بالاشهر و فاصلمون 1 ساعت راه هست)  فکر کردم منظورش اینه که شب بمونه گفتم برنگرد عشقم اشکال نداره

خلاصه اومد دنبالم کاملا خوش رو و شاد بودیم جفتمون تا اینکه وسط راه گفت راستی کو امانتی ها(چنتا امانتی دستم بود که باید امشب فوری میبردشون) گفتم خونس دیگه صبح که خواسی بری میزارم تو ماشین ببر 

گفت مگ من نگفتم بر نمیگردم  خیلی اذیتم بخوام 1 ساعت رانندگی کنم بیام پایین دوباره 1 ساعت رانندگی کنم برم بالا مگ قرار نشد بریم بالا گفتم من فکر کردم میخوای شب خونه ما بمونی نه که من بیام اونجا 

گفت حالا چیکار کنیم گفتم هیچی یا میای میمونی یا منو میزاری خونه برمیگردی گفت نه من حتما شب باید برم خونه مامانم تنهاست گفتم اوکی منو بزار خونمون (پریود باشم نمیمونم جایی) 

خلاصه اخمشو کرد تو هم و خریداشو توی رب ساعت انجام داد و بدترین چیزارو انتخاب کرد

وقتی میخواسیم سوار ماشین بشیم زنگ مامانم زدم که ما داریم میایم شام بزار چون از صبح که سرکار بود تا ساعت 7 شب چیزی نخورده بود، گفت نه من نمیام برای شام و زنگ بزن بگو درست نکنن منم زنگ زدم گفتم درست نکن نمیاد

من کل مسیر رو اخم کردم و حرف نمیزدم و بعد از کلی چته و حرف بزن و اینا گفتم چرا لج میکنی اون از خریدت اینم از غذا خوردنت اونم در جوابم گفت تو میدونی مسیر زیاده منم از صبح سرکار بودم و حالمم خوب نبود با این حال نیومدی خونه ما که من هی نخوام تو مسیر برم و بیام، پریودی مگ چیه که اینجوری میکنی وقتی پریودیی چرخ یه مملکت باید خاموش شه که تو پریودی؟ (من وقتی پریودم نه عصبی هسم نه غر غرو آروم آرومم فقط برعکس همیشه که شیطنت دارم) منم فقط یه پوزخند زدم  بعد برگشت گفت عزیزم درکت میکنم که پریودی و اذیتی و فلان دیگه هیچی نگفت و بعدش گفت پوزخندی که زدی انگار تیکه انداختی  بهش برخورد منم بقیه مسیر چیزی نگفتم و اخم کردم اونم منو رسوند و امانتی ها رو که باید می‌برد رو هم لج کرد نبرد

الان بنظرتون مقصر منم؟ اگر اره که برم معذرت خواهی کنم اگر نه چیکار کنم چون نامزدم اهل ناز کشیدن و عدرخداهی نیس 

فقط داشتی پریودیتو میکردی به توچشم هممون، همه پری میشن، مقصر شمایی

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط داشتی پریودیتو میکردی به توچشم هممون، همه پری میشن، مقصر شمایی

خب از طرفی هم حق داره میگه براش سخته ک شب و ی جای دیگ بمونه ...

اسی بنظرم مشکل از هیچکدومتون نبوده و هیچکدوم مقصر نیستین ی سوتفاهم پیش اومده زیاد کشش ندین

فحش بده راحت باش! آخه من مسبب همه مشکلات زندگیتونم 😅

خب از طرفی هم حق داره میگه براش سخته ک شب و ی جای دیگ بمونه ... اسی بنظرم مشکل از هیچکدومتون نبوده ...

اخه عادت داره خونه ما بمونه براش سخت نیست

دیشبم خونه دوستش مونده بود 

میدونم مشکل بزرگی نیست میخوام اگر من مقصرم برم عذرخواهی کنم

فقط بخاطر اینکه شب جایی نمیمونم؟ 

آره مثلا چی ميشه بمونی فوقش نواربهداشتی عوض می کنی

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین
آره مثلا چی ميشه بمونی فوقش نواربهداشتی عوض می کنی

خونریزیم زیاده شب باید دوبار برم سرویس که عوض کنم و چون درد دارم شب تو اتاق خودم قدم میزنم ولی جای دیگه  روم نمیشه

اخه عادت داره خونه ما بمونه براش سخت نیست دیشبم خونه دوستش مونده بود  میدونم مشکل بزرگی نیست ...

بنظرم اگ اون معذرت خواهی نمیکنه تو اینکارو بکن 

تو عشق و دوست داشتن غرور و باید کنار گذاشت اینجوری اونم کم کم گارد گرفتن و میزاره کنار و اگ چیزی بشه ازت معذرت خواهی می‌کنه 

فحش بده راحت باش! آخه من مسبب همه مشکلات زندگیتونم 😅

خونریزیم زیاده شب باید دوبار برم سرویس که عوض کنم و چون درد دارم شب تو اتاق خودم قدم میزنم ولی جای د ...

قرص مفنامیک اسید خونریزی رو کم میکنه، حتما سونو تنبلی هم بده

عذرخواهی نمیخاد 

خیلی هم خوب گفتی ، قرار نیست همیشه زن مطابق میل مرد رفتار کنه 

نتونستی بری دلیلش هم گفتی ،تموم شد رفت 

خیلی خوبه که برا خودت ارزش قائل شدی، اینجوری یاد میگیره که برا تو ارزش قائل بشه ،

هیچ وقت گذشت و فداکاری زیاد ندارید تو زندگی ،نتیجه عکس میده ،دیدم که میگم 

وقتی ارزش وجودی خودت رو بفهمی، همه چیز شروع می‌کنه به تغییر