2777
2789
عنوان

بارونی گرون خریدم😭بیاین بگید بهم میاد اصلا ارزششو داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1175 بازدید | 48 پست
انشالله همین طور باشه  تو پیجا رو نگا میکنم خیلی شبیه این گذاشتن ۶۰۰ ولی این جنسش خوبه سنگینه ...

نه بابا پیجا بیشترشون ،عکس رو می‌ذارن مثل خود جنس نیست 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
خداااایی الاان داری غصه جنسی که یه ماه پیش خریدی رو میخوری ؟؟؟؟😅😅😅😅زندگی کن عزیزم.  دوست دا ...

خیلی عادت بدی دارم وقتی میام خونه غصه میخورم اینو بجز همون روز دیگه از کمد در نیاوردم خیلی دلم میسوزه

فک میکنم ارزش نداشت ۹۰۰پول بدم 

با اینکه ضخیم و سنگینه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله همین طور باشه  تو پیجا رو نگا میکنم خیلی شبیه این گذاشتن ۶۰۰ ولی این جنسش خوبه سنگینه ...

ببين منم يه پافر  خريدم ١تومن بعد تو پيجا عين همونو ميذاشتن٤٠٠ولى وقتى دقت كردم ديدم مال من كجا و اونا كجا 

اونا فيك ماله من بودن اصلا جنس خوبى نداشتن

دختركم تو از من و من با تو دوباره زاده شدم❤️❤️كاربر قديمى  هستم كه تعليق شدم،

عکس بارونی هم التماس کنیم ایا؟

اگر محکوم ب رنج بردنیم چگونه است که همه یکسان رنج نمے بریم؟اگهرحمتت براے همه کافے نیست دست کم عادلانه تقسیمش کن آه اے کاش که هنوز میتوانستم انکار کنم اما تو اینجایے تنها بے رحم  ابدے توانا برهمه چیز قادر مطلق و بالاترین مرجع و هیچ امیدے نیست که مجازات شامل حال خودت شود که مرگ تورا فرا بخواند که دلت به رحم بیاید من لطفت را نمے خواهم مرا ب جهنم بفرست