2777
2789
عنوان

کمک واسه کادوی من به شوهرم

20 بازدید | 21 پست
میخوام یه تابلو خوشنویسی با خط خودم به شوهرم کادو بدم لطفا یه شعر خوشگل و با معنا بهم پیشنهاد بدید..... ممنونم
ترا یک دل داده اند که یک دلبر گزینی نه اینکه انرا صد پاره کنی و به هر پاره مهمی را اواره
مدامم مست میدارد نسیم جعد گیسویت خرابم میکند هر دم فریب چشم جادویت من و بادصبا مسکین،دو سرگردان بی حاصل من از جادوی چشمت مست و او از بوی گیسویت
دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر ان ترک شیرازی بدست ارد دل مارا بخال هندویش بخشم سمرقندو بخارارا....... من اینو چندسال پیش نوشتم دادام همسری الان همش یادم نی......چلیپا نوشتم
زمستان است دیگر...دل زمین به برف گرم است دل من به تو💕💕💕
تک تک ثانیه هایی که تو را کم دارم ساعتم درد دلم درد جهانم درد است...
دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
نفس می گیرد درهوایی که نفس های تونیست
تاوقتی کسی ازتون نظرنخواسته نظرندید *جواب سوال طرفوبدیدبه کسی چه ربطی داره افکاروعقایدکسی چیه یانامزدش چجوریه که تجویزطلاق وازدواج میدیداحمقانه ترین کاراینه ادم ازکسی اینجانظربخواد .شبیه برره بریزن سرش وتجویزبدن .
شب است و هوا منتظر باران است وقت خواب است و دلم پیش تو سرگردان است شب بخیر ای نفست شرح پریشانی من ماه پیشانی من....دلبر بارانی من