2777
2789

از جراحی کاشت لنز میترسمو

میترسم عوارض داشته باشه

شیش ماه پیش لنز تو چشمم بود و رفتم حموم، نه اینکه برم زیردوشااا ولی حرارت آب باعث شد بچسبه یکم به چشمم لنز، درش آوردم خداروشکر اما یه مدتی تار بود، هنوزم بعدِ شیش ماه تاره اما کمتر شده... دکترم گفت قطره نمیخواد چون اون موقع که پیش یه دکتر دیگه رفته بودم قطره داده بود اما استفاده نکردم... الانم دکترخودم قطره نداده ....میگه احتیاجی نیست اصلا... 

حالا بگذریم...موندم چه کنم جراحی کنم یا لنز طبی استفاده کنم... کسی اینجا جراحی کاشت لنز کرده؟ یا تو آشناهاشون بوده کسی انجام داده باشه؟؟

از طرفی اگه عمل کنم راحت میشمو دیگه محدودیتای لنز تماسی رو ندارم ولی از یه طرفم کاشت لنز ریسکه که صدتا اما و اگر پشتشه... از عوارضش میترسم

لنز طبی اقلا آدم میگه می ارزه به نسبت کاشت لنز... ریسکش کمتره... چه کنم بچه ها به نظرتون؟

دکترمم گفته چون شماره چشمت بالاست جراحی دیگه ای نمیشه به جز کاشت لنز.... از عینکم خوشم نمیاد...

لطفا راهنماییم کنید بچه ها....💙💙💙🙏🏻🌹🌹🌹

شماره چشمت چنده 

من یک چشمم ۶.۵ و یکی ۴ 

من خودم عمل نکردم ولی بنظرم یه لنز گرونتر و بهتر بخر

بچه ها میشه این کد بزنید تو بلو حتی اگه نداری هم دانلود کن و تو قسمت کد ،معرف این کد بزن شرایط خیلی بدی دارم NA66ZI

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه چشم حساس میشه چی میترسم خیلی

به چی حساس میشه؟ از لنز خیلی بهتره، لنز باید بهداشتش رو خیلی رعایت کنی که عفونت نکنه، باعث خشکی چشم میشه بعد یه مدت. من دو سال لنز استفاده کردم مارک خیلی خوب ولی بازم راضی نبودم. یه بار توی دانشگاه یکیش از چشمم افتاد با بدبختی پیدا کردم و شستم

خدایا چنان کن سرانجام کار / که تو خشنود باشی و ما رستگار
ینی چپ ۸ و راست هم ۸

یه آقایی هست به اسم آقای بابلی من لنزامو ازش میگیرم 

یه تماس بگیر ببین چی میگه بهت نفر اول واردات لنز تو ایرانه من ۱۰ ساله مشتریشم

۰۹۱۲۱۱۵۹۴۳۲

بچه ها میشه این کد بزنید تو بلو حتی اگه نداری هم دانلود کن و تو قسمت کد ،معرف این کد بزن شرایط خیلی بدی دارم NA66ZI