پسرم ۱۳ سالشه. دماغش تو بازی فوتبال شکسته .دیروز دکتر بیهوشی کرد دماغشو جا انداخت و تامپون گذاشت .نصف شب حواسش نبود تامپون رو در آورده .کج میشه آیا....😟😟😟😟
من عمل کردم بدون تامپون وایی چقد سختشه الان خیلی بهش برس
مواظب حرف هایی ک میزنید باشید چون کلماتی که از دهان شما خارج میشود ویترین شعور شماست 😊 برام دعا کنیدب حاجتم برسم محتاجم ب دعا خیلییییییی محتاجم ممنون مهربونا 🙏🧡 من امیدم به خدا و بعد خدا هم ب خداست 💔🥰خدا جونم هم میدونی هم میتونی 🥲🥺 منتظر معجزه ات هستم 😍
چرا بدون تامپون ...زیبایی بود ؟همین چون سختش بود نصف شب درآورد. من خسته بودم خوابیدم .خاک توسرم😭😭 ...
دکترم کارش بدون تامپون . خیلی مواطبش باش من مادرم خ اهرم شیفتی بالا سرمن ک کج نخوابم
مواظب حرف هایی ک میزنید باشید چون کلماتی که از دهان شما خارج میشود ویترین شعور شماست 😊 برام دعا کنیدب حاجتم برسم محتاجم ب دعا خیلییییییی محتاجم ممنون مهربونا 🙏🧡 من امیدم به خدا و بعد خدا هم ب خداست 💔🥰خدا جونم هم میدونی هم میتونی 🥲🥺 منتظر معجزه ات هستم 😍
'خوب شد گفتی .دکتر خاک بر سرش هیچی نگفت .کج بعنی چطوری به پهلو؟
اره بالاید رو ب بالا بخوابه دوتا بالشم بزاره زیر سرش