2777
2789
جون

شما ناخون کاری؟یه سوال داشتم درباره لاک ژل.ببین من ناخونای خودم فرمش قشنگه احتیاج به سوهان و مرتب کردنم نیست فقط میخوام یه لاکی بزنم که زود پاک نشه و مرتب باشه چون خودم زیاد نمیتونم خوب لاک بزنم.لاک ژل برای من مناسبه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما ناخون کاری؟یه سوال داشتم درباره لاک ژل.ببین من ناخونای خودم فرمش قشنگه احتیاج به سوهان و مرتب کر ...

عزیزم اره میتونی ژل پولیش کنی اگه میخوای استحکامش بیشتربشه نشکنه لمینیت کن بهتر از ژل پولیشم کاور ناخوناته که با پلی ژل کاورمیشه و روش لاک ژل زده میشه لاک ژل خالی بزنی ممکنه بود بشکنه ناخونات

خانم آن نیست که جانانه ودلبر باشد                                     خانم آن است که باب دل شوهر باشد   (
عزیزم اره میتونی ژل پولیش کنی اگه میخوای استحکامش بیشتربشه نشکنه لمینیت کن بهتر از ژل پولیشم کاور نا ...

نه نه اصلا نمیخوام هیچ موادی بیاد رو ناخونم فقط لاک.نمیخوام ناخونم مثل کاشت ضخیم و نرم بشه و اون حالت تیزی سر ناخونم از بین بره منظورمو میگیری؟😢جنس و استحکام ناخونام خوبه.الان من فردا نوبت دارم بهش گفتم گفت همون ژلیش میشه.گفتم یه وقت نرم پشیمون بشم.یعنی به جز لاک بازم مواد میزنن به ناخون؟

نه نه اصلا نمیخوام هیچ موادی بیاد رو ناخونم فقط لاک.نمیخوام ناخونم مثل کاشت ضخیم و نرم بشه و اون حال ...

باید زیرش بیس ژل بزنه که لاک ژل از ناخونت بلندنشه که اونم مثل لاکه

خانم آن نیست که جانانه ودلبر باشد                                     خانم آن است که باب دل شوهر باشد   (