2777
2789

بچها بیاین بمنم کمکم کنید لطفا 

بچها من هرکاری کردم که زندگیمو درست کنم نشد مشاور رفتیم ولی فایده نداشت فقط یک جلسه اومد بدترم شد جلسه دوم تنها رفتم وگفتم همسرم گفته نمیخام این زندگی رو چون مادرم به پدرم خیانت کرده میگه توهو بچه همون خانواده ای 

خودشم با عشق قبلیش که متاهل هم هست  بهم خیانت کرد و بمن تهمت میزنه که توهم داری بهم خیانت میکنه کلا از اول ازدواج تا الان صد و هشتاد درجه تغییر کرده تو شش سال بعدم توی همین اواخر بعد جلسات مشاوره سه تا شرط گذاشت یا برو نفقه و مهریه بگیر ولی زندگی جهنمی رو تحمل کن یا مهریه ببخش حق طلاق میدم بهت یاهم که توافقی فقط طلاهات و زمینتو بهت میدم من چون زندگیمو میخواستم گفتم اگه میخای ببخشم مهریمو به شرطایی که باز گفت ول کن دیگه مریم. من این زندگی رو نمیخوام و حالم داره ازت بهم میخوره تو و خانوادت بهم خیانت کردین و افسرم کردین الان میخام یه زندگی جدید شروع کنم و فقط خوشحال باشم 

زمین و طلا ها که برای شماست هیچ

برا مهریه اقدام کن و بگو هر جور راحتی خواستی طلاق بده خواستی نده    بگو یه مدرک محکمه پسند بیار که دارم خیانت میکنم وگرنه ازت شکایت میکنم به خاطر تهمتی که بهم زدی 

با یه وکیل هم صحبت کن به نظرم

پیج 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بایه مشاور حقوقی صحبت کن  ببین باید چه تصمیمی بگیری درمورد مهریه ات که به نفع توباشه

بیخیالش شو بذار بره به درک اون فیلش هوای هندستون کرده داره بهانه جور میکنه خودتو کوچیک میکنی واسه به لاشی؟!!!!

وقتی گفته حالم ازت بهم میخوره و میخوام تو زندگی جدیدم خوشحال باشم دیگه جای حرفی نمیمونه 

با یه وکیل مشورت کن و جدا شو 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

من فقط یه قلب زخم خورده رو حس کردم که نشسته منتظره .منتظره دوست داشته نشدن چون نمیدونه چه راهی درسته .از خانواده ات به شوهرت نباید میگفتی که این چوب کنه بزنه تو سرت خیانت پدر و مادرت به زندگی خودشون ربط داشته و داره به شوهر شما ربطی نداشته.تصمیم زندگی با خودته یه راهی انتخاب کن که خوشحال باشی

من فقط یه قلب زخم خورده رو حس کردم که نشسته منتظره .منتظره دوست داشته نشدن چون نمیدونه چه راهی درسته ...

من نگفتم خودش فهمیده و ما تو یه شهر کوچیکیم و من خیلی گفتم طلاق میخام هی گفت خوب میشم و اینا ولی الان میگه نمیخام منم براهمین اومدم بگم چیکار کنم که هم طلاق بگیرم هم مهریه 

من نگفتم خودش فهمیده و ما تو یه شهر کوچیکیم و من خیلی گفتم طلاق میخام هی گفت خوب میشم و اینا ولی الا ...

مهریه حقته ولی شخصا دوست ندارم کسیو به جدایی تشویق کنم ناراحت میشم خودم.هرکاری می‌کنی اون درسته قدمتو استوار بردار تو میتونی.

مهریه حقته ولی شخصا دوست ندارم کسیو به جدایی تشویق کنم ناراحت میشم خودم.هرکاری می‌کنی اون درسته قدمت ...

من هم تا الان وایستادم چون هم دوسش داشتم هم نشانه ای از دوستداشتن اون میدیدم دانشگاه دو ترم گذاشته برم تو شهر دیگه ای از نظر مالی قشنگ ساپورت بودم و اینا تلاشمو کردم که بعد پشیمون نشم بگم کاش یکم بیشتر تلاشمو میکردم 

من هم تا الان وایستادم چون هم دوسش داشتم هم نشانه ای از دوستداشتن اون میدیدم دانشگاه دو ترم گذاشته ب ...

دوستش داری هنوز پس مشکل اینه یه زن پشت زندگیته لعنت به زنی که این مردای سست عنصرواز راه بدر میکنن.

دوستش داری هنوز پس مشکل اینه یه زن پشت زندگیته لعنت به زنی که این مردای سست عنصرواز راه بدر میکنن.

اره نمیتونم بگم دوسش ندارم ولی ادمی نیستم تن بدم به اذیتاش میگم خیلی گفتم طلاق میخام ولی هی میومد میگفت درست میشم و. اینا ولی یه حرفایی زد که بمیرمم برنمیگردم 

پیامای اون زنو دیدم همش داشت التماس شوهرمو میکرد که جواب بده اره لعنتشون کنه شوهرم داره