2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیاید حرف بزنیم تنهام دارم از ترس سکته میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 38 پست
میگم از موش نمیترسم ولی بیاد بره تو پاچه شلوارم گیر کنه میرینم تو خودم😑😑🤣🤣🤣

یا خداااا😰 الان شلوار گشاد هم تنمه

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیفتد، رویا ببارد، دختران برقصند،  قند باشد ،  بوسه باشد، خدا بخندد به خاطر ما... ما که کاری نکرده ایم... 
از دیشب در اتاق رو بستم به امید اینکه نیاد اینجا حداقل نترسم. الان اومدم بخوابم دیدم رو تخت هم چندتا ...

اخه عزیزم برو خونه مادرت یا خواهرت تا شب 

من فوبیا حیوانات دارم جای تو بودم. ۲ دقیقه نمیتونستم تو خونه بمونم 

_

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوه اسی منم موش اومد خونم سه شبانه روز نخوابیدم مریض شدم ی روز رفتم خونه جاریم از ظهر تا شب خوابیدم ...

خوشبحالت ما یه شهر دیگه هستیم دور از خانواده جایی رو ندارم برم

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیفتد، رویا ببارد، دختران برقصند،  قند باشد ،  بوسه باشد، خدا بخندد به خاطر ما... ما که کاری نکرده ایم... 
پنیر میزاری با دستکش بزار که بوتو نگیره

با چاقو گذاشتم 

یسری خونه ماهم اومد از دربالکن اومد تو مستقیم دویید تواشپزخونه زیر کابینتا😐من سریع رفتم بیرون درو ب ...

من شوهرم یکم بیخیاله چند دقیقه گشت بعد ول کرد گفت رفته درحالیکه هیچ جایی نبود بتونه بره بیرون. الان هم زنگ زده شب دیر میام از سرکار 

اخه عزیزم برو خونه مادرت یا خواهرت تا شب  من فوبیا حیوانات دارم جای تو بودم. ۲ دقیقه نمیتونستم ...

بخدا بیشتر از من کسی فوبیا نداره از دیشب هی گریه میکنم دستام میلرزه. خانواده ام یه شهر دیگن ما اینجا تنهاییم متاسفانه

کاش دغدغه منم مثل تو بود

دوست عزیز اینکه من الان از یه چیزی ترسیدم و حالم بد شده دلیل نمیشه که دغدغه دیگه ای تو زندگیم ندارم.تا یه جمله یاد میگیرین سعی نکنین هی به کار ببرین

من شوهرم یکم بیخیاله چند دقیقه گشت بعد ول کرد گفت رفته درحالیکه هیچ جایی نبود بتونه بره بیرون. الان ...

ن اون همون زیر کابینتا و کمدا همش،قایم میشه تله بذار چسب بذار ولی خب خودتم حواست باش دیدیش فراریش ندی جیغ بکشی