2777
2789

دكتر على حسينى واجارى رو بهم پيشنهاد كردن ولى كارشو نديدم بچه ها شما اگه دكترى ميشناسين معرفي كنين ممنون

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم رو پول بیشتر حساب کن

چهرته نمیشه به خاطر قیمت ریسک کرد

من فقط میخوام خوشحالتر باشم...آیا این خواسته زیادیه؟ :)           blue & grey                                                    https://abzarek.ir/service-p/msg/1161113

فقط حسین رضایی

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)
خیلی شرایطت سخته که

آره ميخوام تا بيست بيشتر نشه ولى دكتراى خوب همش سى و پنج به بالا هستن 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
فقط حسین رضایی

عزيزم زود نوبت ميده چقد ميگيره ؟

آره ميخوام تا بيست بيشتر نشه ولى دكتراى خوب همش سى و پنج به بالا هستن 

اگ میخوای خودتو بدبخت کنی پیش فلاحتی و دادگری برو🙂

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)
عزيزم زود نوبت ميده چقد ميگيره ؟

ارع زود نوبت میده

بهترین و بااخلاق ترین دکتری بود ک دیدم

از ۱۸ میلیون شروع میشه عملاش

به نظرم رو پول بیشتر حساب کن چهرته نمیشه به خاطر قیمت ریسک کرد

من گفتم با آزمايشات واسم تا ٢٥ تموم ميشه ولى خدايي خصوصيا همه ٣٥ به بالا شده دولتى هم نوبت دوسال بعد رو ميدن من بعد زايمان دماغم پفش نخوابيد وگرنه عمل نميكردم اصلا 

ارع زود نوبت میده بهترین و بااخلاق ترین دکتری بود ک دیدم از ۱۸ میلیون شروع میشه عملاش

عشقم شماره تماس دارى ازش ممنونتم