سلام دوستان. من سه هفته پیش ژل گونه تزریق کردم و البته شقیقه و چانه. کلا ۶ سی سی. بعد از ۳ هفنه مقدار زیادیش جذب شد. ژل کره ای بود ۱۱ تومن دادم. بعدش رفتم برای ترمیم ریوانس کانادایی برام زد اولش خیلی خوب بود و صورتم حسابی پر شد الان بعد از ۴ روز دوباره حجمش خوابیده. جلوی خودمم همه رو باز کرد و دکتر خیلی معروف و کار درستی هم هست. کسایی که انجام دادن میخوام بدونم طبیعبیه که انقدر سریع مقدار زیادی جذب بشه؟ به نظرم ۶۰ درصدش جذب شده.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم از نظر خودم بدن سردی دارم دست و پام همیشه یخ ولی دکترم گفت . حرارت بدن بالاس ژل نگه نمیدا ...
اخه اینهمه ادم که صورتشون قشنگ گرد میشه که همه صورت یخ ندارن. خیلی برام عجیبه. دیگه تو ۴ روز که نباید انقدر حجمش کم بشه اون ژلی که جز برندای خوبه. همه ش هم رعایت کردم اب زیاد خوردم اسپری آب هیالورونیک استفاده کردم تو افتاب نبودم. ولی با این هزینه ای که کردم یه کوچولو تغییر کرده حتی دخترم متوجه تغییر نشد.