delaram1401 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/28 تعداد پست: 881 عنوان خانوما قیمت پارسیان یک صوتی امروز چند تومنه؟ 155 بازدید | 13 پست ممنون 1401/12/24 | 15:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلنواز_ عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 17164 کمتر از ۵۰سوت نیس ۱ سوتی نداره ک آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
delaram1401 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/28 تعداد پست: 881 کمتر از ۵۰سوت نیس ۱ سوتی نداره ک مگه پارسیان یک صوتی وجود نداره؟
چاندی عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 8321 ۱۰۰ ۲۴۰ تومنه یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم
دلنواز_ عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 17164 مگه پارسیان یک صوتی وجود نداره؟ نه آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
چاندی عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 8321 مگه پارسیان یک صوتی وجود نداره؟ نه 😅 یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم
چاندی عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 8321 تهش ۵۰ ست که میشه ۱۳۰.۱۳۰ فکر کنم یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم
azin78 عضویت: 1389/08/06 تعداد پست: 6328 من کمتر از ۱۰۰ سوت ندیدمهر ۱ گرم میشه ۱۰۰۰ سوت عزیزمحالا با احتساب هر گرم طلا به قیمت روز به علاوه مالیات ارزش افزوده حساب کن ببین چقدر میشه خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش
delaram1401 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/28 تعداد پست: 881 من کمتر از ۱۰۰ سوت ندیدم هر ۱ گرم میشه ۱۰۰۰ سوت عزیزم حالا با احتساب هر گرم طلا به قیمت روز ... نوشته وزن ۱۰۰/. عیار۷۵۰
azin78 عضویت: 1389/08/06 تعداد پست: 6328 نوشته وزن ۱۰۰/. عیار۷۵۰ خب این میشه ۱۰۰ سوتحدودای ۲۵۰ تومانه خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش