2777
2789

تکلیف منو مشخص کنید 😄😢

دلتون هوای سفر کرده 🏞️🏖️با ما با هر بودجه ای میتونید سفر های خاطره انگیز را تجربه کنید😎🤩.حتی اگر پیاده هستی سفر کن در ماندن می پوسی.سفر سالم ترین اعتیاد است ✈️🚕🚎🚂.سوالی داشتید در خدمت شما عزیزان هستم . آژانس ویهان سیر ۰۱۱۴۴۲۵۳۸۸۷ فقط بگین از نی نی سایت هستین تا تخفیف بگیرید اسم منم یادتون بمونه 😉رویا هستم😍 

پسرونه

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ظاهرش قشنگیه پسرونه هم میخوره ولی کوتاههسایز پنجاست ولی قد لباس چهل هست 

تو قسمت لباس پسرونه ها بود فروشنده هم گفت اسپرته 

ولی با این همه من باز دو دلم 

دلتون هوای سفر کرده 🏞️🏖️با ما با هر بودجه ای میتونید سفر های خاطره انگیز را تجربه کنید😎🤩.حتی اگر پیاده هستی سفر کن در ماندن می پوسی.سفر سالم ترین اعتیاد است ✈️🚕🚎🚂.سوالی داشتید در خدمت شما عزیزان هستم . آژانس ویهان سیر ۰۱۱۴۴۲۵۳۸۸۷ فقط بگین از نی نی سایت هستین تا تخفیف بگیرید اسم منم یادتون بمونه 😉رویا هستم😍 

پسرونه اس بابا

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

فقط اون بپزم تو عنوان از کجا اومد 😄😄منظورم این بود ببرم تعویض کنم یا نه 

پسرونه اس بابا

مشکلم قد بلوز هستش یکم کوتاهه کمرش هم کشه 

سایز لباس پنجاه هست یعنی قد بلوز باید پنجاه می‌بود ولی چهل هست یعنی کراپ .ولی تا حالا کراپ پسرانه ندیدم .یعنی الان مد شده؟؟🤔

مشکلم قد بلوز هستش یکم کوتاهه کمرش هم کشه  سایز لباس پنجاه هست یعنی قد بلوز باید پنجاه می‌بود ...

وقتی اون گفته اسپرت خب یعنی هم دختر میپوشه هم پسر پس قطعا این مدل رو پسرا هم میپوشن ،ولی از نظر من طرحش پسرونه اس اسپرت نیس

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

وقتی اون گفته اسپرت خب یعنی هم دختر میپوشه هم پسر پس قطعا این مدل رو پسرا هم میپوشن ،ولی از نظر من ط ...

ممنون از نظرت عزیزم🌺