2777
2789
عنوان

عددپایین بتا

433 بازدید | 30 پست

سلام.دوستان خسته نباشید..من هفته ۵ بارداری هستم عددبتام خیلی پایین هس از۲۵ تشکیل شده هر۴۸ ساعت داره دوبرابر میشه هنوز به عدد۱۰۰۰ نرسیده که سونو واژینال انجام بدم ببینم خارج ازرحم هس یا ن...دکتر بهم گفته یاخارج ازرحم هس یا ناقص...کسی ازشما بوده مثل من ولی بچه اش سالم باشه...تورو خدا کمکم کنید دارم میمیرم ازاسترس.

تعداد رای : 0
نظرسنجی
۱
0
0%
۲
0
0%

وقتی داره دو برابر میشه پس مشکلی نیست دکتران ببخشید غلط کرد این حرفو زد من برای پسر اولم بنام ۵۹ بود یه بار آزمایش دادم دوبرابر شد دیگه دکترم گفت اکیه

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌱🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سر دخترم 72بود گفتن احتمالا خارج رحمیه بعد دو سه روز شد 1000.تو گرمای تابستون وسط ظهر شوهرمو کشوندم بردم آزمایشگاه و سونو گرافی.الکیه همینکه دوبرابر بشه کافیه وسالمه.الان دخترم 7سالشه 

وقتی داره دو برابر میشه پس مشکلی نیست دکتران ببخشید غلط کرد این حرفو زد من برای پسر اولم بنام ۵۹ بود ...

ان شاالله همینجورباشه که شما میگید تا چندروز باید صبر کنم خیلی ناراحتم 

من سر دخترم 72بود گفتن احتمالا خارج رحمیه بعد دو سه روز شد 1000.تو گرمای تابستون وسط ظهر شوهرمو کشون ...

بازم واسه شما بعد دوسه روز هزار شده واسه من دوبرابر میشه ولی هنوز به ۱۰۰۰ نرسیده...خدا کنه همون چیزی باشه که شما میگید

عزیزم اصلانگران نباش من روز موعدم بتام ۶۱ یا۶۵ بودوالان ۱۸ هفته باردارم بچمم پسره چراانقدراسترس میکش ...

ان شالله گلم اخی دکترها خیلی منو ترسوندن گفتن خارج ازرحم هس وخارج ازرحم بودن خیلی سخته

ان شالله گلم اخی دکترها خیلی منو ترسوندن گفتن خارج ازرحم هس وخارج ازرحم بودن خیلی سخته

عزیزم اصلااسترس نداشته باش خارج رحمی علایمی مثله لکه ببینی دردشدیدداره دکترهای الان بیشترشون بیسوادشدن سریه مریضی ساده چندتادکتربایدبری تاخوب شی

نشون که دادی دکترت چی گفت؟

دکتر سونو نوشت رفتم سونو دادم نه داخل رحم نه خارج رحم چیزی نتونست ببینه 

حالا شنبه برم تکرار بتا 

کلا بهم ریختم نمیدونم چیکار کنم نمیدونم سونو قابل اعتماده یانه شنبه هم اخرین روز کاری دکترااست

دلم میخواهد زودتر دستهایت را بگیرم …… ❤️