2777
2789
عنوان

ضربان قلب جنین در هفته ۶ بارداری

5613 بازدید | 29 پست

سلام دوستان عزیزم.من ۲۲ رفتم سونو گفتن ۶ هفته و قلب تشکیل نشده دکتر سونوگراف خیلی نگرانم کرد میگفت قلب نداره این میگفت و من اشک می‌ریختم به دکترم گفتم اونم گفت برو واژینال که اگه واژینال گفت پوچ تا قبل تعطیلات بریم برای سقط.اونم ناامیدم کرد.از سونو واژینال میترسم خیلی کلا ترسوام.دکترم و عوض کردم دیروز که امیدوارم کرد و گفت ۲۸ دوباره برو سونو اگه تشکیل شد که خداروشکر اگه خدای نکرده نشد ۸ فروردین دوباره سونو اون موقع صددرصد معلوم میشه خیلی نگرانم از حرص دردم زیاد شده عین درد پریودی.کسی بوده مشکل منو داشته باشه 

خیلی ببخشیدا غلط زیادی کردن. من 6 هفته و دو روزرفتم قلب نداشت. تا ان تی دیگه نرفتم. یکشنبه ان تی همه چی عالی بود

الان بی سوادا هم میدونن تا 9 هفته وقت تشکیل قلب هست

بالاخره بعد 3 سال خدا به منم نی نی داد، درست وقتی که تو اوج ناامیدی بودم... خدایا شکرت......... به امید بارداری همه منتظرا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تا ۹ هفته از قلب خبری نبود. بهت استرس الکی دادن عزیزم

میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون‌ زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟

واااا چرا دکترا جدیدا تو هفته 6 انقد استرس میدن واسه قلب جنین؟ 

منم بارداری اولم هفته 6 رفتم گفت هنوز قلبش تشکیل نشده 8 هفته تموم شد بیا. که بعدش رفتم قلبش تشکیل شده بود. 

بارداری دوم هم خودم صبر کردم 8 هفته تموم شد رفتم که تشکیل شده بود. 

خدایا شکرت...از چه روزهایی گذر کردم و تو همیشه حواست به من بود❤️
اینا خودشون میدونم نباید تا قبل هشت هفته بفرستن سونو ولی بیشعور الکی نگران میکنن بقیه اصلا نگران نبا ...

اره خدایی مخصوصا سونو شکمی که اصلا به ابن زودیا نشون نمیده حداقل باید هفته ۹ باشی

من الان خودم هفته ۷ دارم میرم سونو واژینال برای قلبش چون دکتر گفت واژینال یک هفته زودتر نشون میده تشکیل قلبو

خیلی ببخشیدا غلط زیادی کردن. من 6 هفته و دو روزرفتم قلب نداشت. تا ان تی دیگه نرفتم. یکشنبه ان تی همه ...

ایشالا کوچولوی نازت سالم بیاد تو بغلت.خداروشکر که الان سالمه

اره خدایی مخصوصا سونو شکمی که اصلا به ابن زودیا نشون نمیده حداقل باید هفته ۹ باشی من الان خودم هفته ...

اگه میتونی صبر کن من ۷هفته ۳روز بودم رفتم شکمی میگن واژینال خوب نیست 

ایشالا کوچولوی نازت سالم بیاد تو بغلت.خداروشکر که الان سالمه

مرسی گلم

انشااله نینی تو هم سالمه به خودت و اون بچه استرس نده

بالاخره بعد 3 سال خدا به منم نی نی داد، درست وقتی که تو اوج ناامیدی بودم... خدایا شکرت......... به امید بارداری همه منتظرا