2777
2789

بچه ها الان حدود یه ماه دخترم همش با حرفایی که میزنه کلا از زندگی سیرم کرده اوایل هی میگفت خودشم مثلا عذاب وجدان داره یه وقتایی گریه میکنه که دست خودم نیست اینا مثلا میگه مامان شیطون میگه همش ای کاش مامانم بقیه بودن یا مثلا وقتی دعوا میکنه کسی منو تو دلم همش فوشای بد میدم بهتون  اینم کلا میگم جو خونمون جوری نیست همیشه دعوا یا جدال باشه معمولیه یا اونطور نیست بخوام دعوا کنمش همش مثلا بیشتر با داداشش دعوا میکمه یا میزنه دعوا میکنم ولی نه اونطور فکر کنبن وحشیانه یا چی کلا نمیدونم بعضیارو دبدم تو این سن بچه ها رفتارهای یه وقت میکنن بعدا خوب میشن ولی این که همش میاد اینارو میگه بهم واقعا دلم شکسته اولش گوش میدادن به حرفش دعواش نمیکردم میگفتم اشکال نداره عزیزم فکر نکن براش کتاب و نقاشی اینا گرفتم ذهنش به این چیزا نره ولی علاقه نداره زیاد به اینا میگم باهم نقاشی بکشیم یه وقت میاد یه وقت نه کلا منظورم نمیدونم رفتارش طبیعیه یعنی بعدا بهتر میشع 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا معلوم نیس چی نوشتی فک کنم گفتی بچت میاد میگه کاش فلانی مامانم بود؟؟

خب بش بگو فلانی چکار کرده ک خوشت از رفتارش اومده 

بچه تو این سن توقع زیادی یا چیز خاصی از مادرش نداره مثلا ی پیتزا درست کردن یا کیک درست کردن براش خوشحالش میکنه

بیشتر بهش محبت کن سعی کن ببینی چ توقعی ازت داره ک براش انجام ندادی 

مامان دو تا پسر شیطون و همسر بهترین مرد دنیا....لایک نکن ریپلی کن ریپلی دوس دارم  

راستش نفهمیدم مشکلش چیه.از علامتای نگارشی مثل .،؛:؟! استفاده کن که بقیه بتونن راحت مطالبت بخونن خانم😐

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم