2777
2789
عنوان

بوشهری ها کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1452 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هوااا عالیه ، پریروز ی بارون خیلی تندی اومد هوا یکم سرد شده مخصوصا سمت ساحل... لباس گرم یکمی بیار اگ ...

وضعیت اسکان چطوریاست؟ ما کارت برداشتیم برای خانه معلم ولی بازم اگه جا نداشته باشن 

اوفففف ماسالا😋😋😋

رفتی بوشهر حتما حتما حتماااااااا برو ی روز رستوران قوام وای غذاهای دریاییش عالی هستن .... البته باید زود برید ممکنه ۱ ساعتی تو صف باشید از شلوغی.....

وضعیت اسکان چطوریاست؟ ما کارت برداشتیم برای خانه معلم ولی بازم اگه جا نداشته باشن 

والا من شوهرم شرکت گاز سمت عسلویه کار می‌کنه.... کلا شب عید بهمون اقامت و همه امکانات میدن..... از خانه معلم سر در نمیارم ... اما پارسال دختر عمو مامانم اومده بودن سمت جنوب خانه معلم گرفته بودن وای خیلی شلوغ بود ..... محض همین گفتم زود اقدام کنید..... خانه معلم که ندارن فک کنم فقط اسکان مدارس هست 

سرد نیست؟ بچه دارم ولی خوب بزرگه دیگه 8 سالشه

ببین چادر زدن لب دریا کثیف کاریه..... بدرد نمیخوره واسه چند روز.... مگه واجبه آدم بره مسافرت به خودش سختی بده....‌‌تو عید اینجا ظهرش وحشتناک گرمه همین الآنم روز و شب کلا اسپیلت روشنه چه برسه عید آدم خفه میشه ...‌‌الآنم فقط شب ها لب دریا یکم سرده تا عید هوا خوبه...... یا تو دیوار ی خونه کرایه کنید یا اسکان مدارس.... اشتباه نکنید چادر بزنید کلافه میشید و آرامش ندارید   

خانه معلم ک فقط دوتا داره مدرسها رو اماده کردن   ظهر هم ک یکم گرمه  

عزیزم خانه معلم که مدرسه نیست...تو هر شهری یکی دو تا چند تا هتل مانند داره آموزش پرورش که همه امکانات داره حتی رستوران هم داره...... نمی‌دونم بوشهر داره یا نه..... مدارس اگه باشه واسه اسکان خوبه آخه دیدم که کولرم داره 

اره   درست میگی ظهر همین الانم گرمه   مخصوصا بخای چادر اونم بیرون تو افتاب     & ...

آره واقعا گرمه ی روزش آدم تحمل کنه روز دوم سوم کلافه میشه آدم.... اااا چه خوب ... بازم خدارو شکر....