2777
2789

روحیش خراب ۵ روزه حال داداشم بد شده و از اون روز داغونه همش گریه میکنه عصبیه میخام یکم حالشو عوض کنم چیکار کنم براش:)؟

تروخدا بگید هرچی باشه انجام میدم براش 

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋

بنظرم بشین باهاش صحبت کن این شکلی سرش گرم میشه.. از همه دری بگو براش... عصرونه درست کن بشینید کنار هم حرف بزنید... کلا بگیرش به حرف... بهش امید بده بگو توکلت به خدا خدا هیچ بنده ای رو رها نمیکنه از این حرفا... فقط تنهاش نزار که بشینه فکر و خیال کنه ایشالا که مشکلتون حل بشه 

گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین (ع) /خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین (ع) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم بشین باهاش صحبت کن این شکلی سرش گرم میشه.. از همه دری بگو براش... عصرونه درست کن بشینید کنار ه ...

ممنون:)

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋
باهم برید بیرون پیاده روی خرید باهم غذا درست کنین فیلم ببینین ولی قبل از همه اینا باهاش صحبت کن

درباره چی؟

درباره همون مشکلی که پیش اومده بهش امید بده شرایط اوکی میشه

ممنون

مریضه تاپیک قبلی 

الهی

خوب میشه حتما

داداشت الان میتونه بازی کنه؟ یکوچولوو بشینن اروومااا انرژی از بچه مریض نگیریا مثلا با داداشت اگه حالش خوب هست جلو مامانت نقاشی بکش

با افتخارررر ششمین کاربری😐
الهی خوب میشه حتما داداشت الان میتونه بازی کنه؟ یکوچولوو بشینن اروومااا انرژی از بچه مریض نگیری ...

حال نداره اصلا تو فکرم ببرمش ارایشگاه موهاشو رنگ کنه 

براش لباس بخرم ببرمش استخر اما میگه دلخوشی ندارم باهات نمیام