2777
2789
عنوان

لوازم آرايش ميخام!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1780 بازدید | 52 پست
حساسیت نمیاره؟ من چشمام الرژی داره حسرت بدل یه ریمل زدنم

نه من خودمم سریع دونه میزد بن مژه هام ولی این خیلی خوبه خط چشم و چیزا دیگه هم داره بعد ریزش مژه هام هم خوب شد 

خدایی الکی میرفتم ریمل گرون میخردیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی از کرم‌پودرت عکس بدی؟ نمیماسه رو صورتت؟ چقد سبزه ای؟ من سبزه ام دلم ی کرم پودر خوب میخواد اصل ...

ن نمیماسه رو صورتم البته من اول با دستم رو صورت پخش میکنم خوب رو پوست بحوابه بعد با بلندر نم دار تپ تپ میزنم اینقد ک حالت خولی بگسره رو پوست 

رنگ پوستمم انتخاب کردم کرمپودرو ک تو گابرینی واسه سبزه ها نیشه شماره  ۱۰۳ یا ۱۰۴ ک من ۱۰۴ ترجیح میدم 

وایسا الان عکسشو میدم

لورال استفاده کردین ؟ این بهتره یا گابرینی 

هم این خوبه هم لورال 

ک لورال ۶۰۰ تومنه این ۲۵۰ 

لورال واسه ی جای خوب میزنم اینو واسه بیرون میزنم تو این یهفته ایه ولی خیلی راضیم حتما تموم شه شارژش میکنم 

هم این خوبه هم لورال  ک لورال ۶۰۰ تومنه این ۲۵۰  لورال واسه ی جای خوب میزنم اینو واسه بی ...

لورال شهر ما داشت یه جا ۴۹۰ یه جا دیگه ۵۱۵ تومن 

دوماه پیش لورال خریدم ۲۳۰ یهویی گرون شد 

من زیاد اهل ارایش نیستم گاها ارایش میکنم اونم فقط کرم و رژ

شادی را به گور خواهند برد آنان که رنج را در ما آفریدند 

مرسی عزیزم زحمت کشیدی

خواهش میکنم عزیزم ولی این رنگی ک من دارم تناژش یکوجولو ب برنز میره ولی اگ به سمت روشت دوس داری باید ۱۰۳ رو تهیه کنی گفتم ک اگ یروز خواستی بگیری نگی چ بده😂

لورال شهر ما داشت یه جا ۴۹۰ یه جا دیگه ۵۱۵ تومن  دوماه پیش لورال خریدم ۲۳۰ یهویی گرون شد  ...

خوب گرفتی 😂من چون چیزای دیگم میخواستم نتونستم دوباره لورال بگیرم ک داشته باشم کنار یدونه دمه دستی خوب گرفتم فعلا