2821
2789
عنوان

شما با چی اذیت میشید؟

277 بازدید | 27 پست

بچه ها من به صدا خیلییییی حساسم خیلی زیاد سریع سردرد میگیرم یا شب با صدا اصلا نمیتونم بخوابم یا حتی درطول روز اصلا نمیتونم تحمل کنم یکی کنار من با تلفن صحبت کنه البته قبلا این حساسیت بیشتر بود الان کمتر شده و خواهرم ک فقط سه سال ازم بزرگتره از این نقطه ضعفم استفاده میکنه و اذیتم میکنه مدام بلند بلند تو خونه داد میزنه یا همش صدای اهنگ رو با اسپیکر تا اخر میکنه من فقط تو اتاقم گریه میکنم و حالم بد میشه البته جلوش اصلا ضعف نشون نمیدم الانم دارم تلاش میکنم دانشگاه قبول شم و برم ی شهر دور چون هیجده سالمه

شما چطور؟؟  با چی اذیت میشید یا به چ چیزی حساسید؟ 

من باید چیکار کنم راه حلی دارید🥲 براتون صلوات میفرستم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من الان بااین اذیت میشم که به هردری میزنم اما نتیجه نمیبینم همه جوره دارم تلاش میکنم البته مربیم میگه چون حساس شدی براهمینه باید رهاش کنی اما هنوز نتونستم دعاکنید همه چیزورهاکنم تا نتیجه خودبه خود بیاد

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...

از من به شما نصیحت 

حتی اگه به چیزی حساس هستید اصلا بروز ندیدن بدون کلام ازونجا  دور بشین 

نقطه ضعف دادن دست بقیه چه غریبه چه آشنا بیشتر از اون حساسیت میتونه بهتون صدمه بزنه

یه مدت روی خودتون کار کنید نشون بدین دیگه براتون مهم نیست تا دست از آزارتون بردارند

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
قشنگ باهاش حرف بزن وبگو مراعات کن لطفا

عزیزم اون از عمد میکنه اصلا روزی ک فهمید من حساسم شروع کرد و وقتی اینکارو میکنه فقط نگا میکنه ببینه ری اکشن من چیه ک اگ اذیت میشم انگیزه بگیره بیشتر بکنه. دختر حسود و مریضی هست متاسفانه حتی پدر و مادرمم میدونن و میگن تو تحمل کن تو عاقلی🥲

منم با صدا حساسم با خیلی چیزای دیگه م حساسم.  کلا زود رنجم

منم زود رنجم البته اینا فک کنم از اعتماد ب نفس پایین میاد

من دربرابر حرفای ادمایی ک ازم بالاترن زودرنجم ولی دربرابر اونایی ک ازم پایین ترن نه