2777
2789
عنوان

دیشب دعوای بدی با شوهرم کردم میشه قضاوت کنید کی مقصره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3567 بازدید | 118 پست
نه عزیزم،دعوا رو کش نده،جایی نمیخواد بری ی دوش بگیر حالت خیلی بهتر میشه ی مقدار هم بخاطر بچه ات کو ...

دیشب بچم پیش بچه های همسایه جلو در بود میگه مامان صداب بابا کوچه میومد دوستام شنیدن

بمیرم بچم خجالت کشیده چقدر

این زندگی که بچمم توش خرد میشه ارزش داره بمونم ؟

امروز ۱۶ دی ماهِ سال نود و نه هجری شمسیه، فصل بد خاکستری تموم شده و بهارِ افتابیِ آرزوهایِ بلند پرواز تو راهه❤🌹🍀...من خیلی خوشحال تر از روزا و سال های قبلم چون فهمیدم هیچ چیز و هیچ کس و هیچ موقعیتی بدِ مطلق نیست، زندگی لحظه به لحظش درسه!خدای مهربونم بلند پرواز چشم امیدش به توئه😍من اون پنجره رو رو به منظره دشت های سرسبز باز میکنم💖💪امروز ۱۶دی ماه هزار و چهارصدِ من تو مسیری هستم که باید باشم هنوز اول راهم اما تو راه درستی قدم گذاشتم.روزهای سختی رو پشت سر گذاشتم که میگفتم مگه بدتر از اینم میشه؟ اما من از همشون عبور کردم و رو خودم تمرکز کردم.خدای خوبم من همیشه بودنت و حس کردم ازت ممنونم که کمکم میکنی باتمام وجود سپاس گذارم❤همه چیز بهتر و بهتر میشه و من میرسم به ارزوم.از این عشق و اشتیاق دنیایی میسازم به وسعت قلبم🌱❤من دوباره جوانه زدم...و این شروع سبز شدنه...دوستت دارم بلندپرواز
چی بگم خواهر خوبی زیاد داره ولی غد و یه دنده اس منم انقدر از دستش عذاب کشیدم استانه تحملم صفر شده

الان هیچی نگو،هیچ کاری نکن،بذار هر دو اروم بشین ارامش ب زندگیتون برگرده،بعد از عید سر فرصت مشاوره برو،اروم با شوهرت صحبت کن ،تغییر رویه بدین.

ولی الان نذار حرمتا بیشتر از این شکسته بشه،اعصابتون بیشتر از این خورد بشه،دعوا رو کش نده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان هیچی نگو،هیچ کاری نکن،بذار هر دو اروم بشین ارامش ب زندگیتون برگرده،بعد از عید سر فرصت مشاوره بر ...

مرسی از همدلیت مهربون❤

اره خودمم فکر میکنم جدیدا خیلی بی اعصاب شدم

امروز ۱۶ دی ماهِ سال نود و نه هجری شمسیه، فصل بد خاکستری تموم شده و بهارِ افتابیِ آرزوهایِ بلند پرواز تو راهه❤🌹🍀...من خیلی خوشحال تر از روزا و سال های قبلم چون فهمیدم هیچ چیز و هیچ کس و هیچ موقعیتی بدِ مطلق نیست، زندگی لحظه به لحظش درسه!خدای مهربونم بلند پرواز چشم امیدش به توئه😍من اون پنجره رو رو به منظره دشت های سرسبز باز میکنم💖💪امروز ۱۶دی ماه هزار و چهارصدِ من تو مسیری هستم که باید باشم هنوز اول راهم اما تو راه درستی قدم گذاشتم.روزهای سختی رو پشت سر گذاشتم که میگفتم مگه بدتر از اینم میشه؟ اما من از همشون عبور کردم و رو خودم تمرکز کردم.خدای خوبم من همیشه بودنت و حس کردم ازت ممنونم که کمکم میکنی باتمام وجود سپاس گذارم❤همه چیز بهتر و بهتر میشه و من میرسم به ارزوم.از این عشق و اشتیاق دنیایی میسازم به وسعت قلبم🌱❤من دوباره جوانه زدم...و این شروع سبز شدنه...دوستت دارم بلندپرواز
دیشب بچم پیش بچه های همسایه جلو در بود میگه مامان صداب بابا کوچه میومد دوستام شنیدن بمیرم بچم خجالت ...

دلم سوخت واسه بچه ات  

ولی همیشه ک اینجوری نیست،همیشه ک خونتون دعوا نمیشه،همین ک سایه پدر و مادر همزمان بالا سرشه ارزش داره

دور از جون بچه ات بچه های طلاق اکثرا مشکل دارن،افسرده میشن،زندگی متعادل ندارن.پیش دوستاشون احساس کمبود میکنن.

فکر کن شب چهارشنبه سوری جلو چشم همسایه ها اونم وقتی شوهرت وایساده سوار تسنپ شی بری  بدتره که&n ...

واسشم دست تکون بدی👋👋

🤣🤣🤣🤣🤣 چه حرفایی میزنین  خدایی  من این حرکت وبزنم شوهرم منو راننده اسنپ و میندازه توآتیش چهارشنبه سوری

راه چاره مشاوره 

میرم حتما چون خودم و بچم داریم نابود میشیم

واسشم دست تکون بدی👋👋 🤣🤣🤣🤣🤣 چه حرفایی میزنین  خدایی  من این حرکت وبزنم شوهرم منو را ...

دقیقا شوهر منم همینه

به خدا اسنپ میگرفتم بدتر میکرد

فدات عزیزم،ان شاءالله ارامش ب زندگیتون خییییلی زوووود برگرده    

ممنونم عزیزم

من نمیتونم تحمل کنم رفتاراشو  ده ساله زنشم خیلی خوبیا داره ولی عجیب عقده ایه هرحرفی رو حمل بر ...

خب تو که بالا پایین اخلاقشو میدونی نمیگفتی زود باش دیر شده اگر شوهرت خوبه لم اخلاقی شو بگیر دستت که دعواتون نشه با زبون رامش کن به خدا زنا با زبون و دلبری و لوندی خیلی مشکلاتو میتونن حل کنن ما مه نباید مثل مردا زمخت باشیم و دهن به دهن بذاریم

به رفتاراش دقت کن رامش کن بگیر دستت 

این جور مردا با یکم محبتو زبون بازی قشنگ رام میشن

هر کس به وسعت تفکرش آزاد است...☘️

عزیزم یه ربع وایمیستادی کنار شوهرت اونم میفهمید بخاطر اون وایستادی خودش میگفت بریم ، یکم دیر میرفتین نهایتا. 

یکم دیر رفتن قطعا از این وضع بهتر بود. البته آدم بعد دعوا خیلی حسرت میخوره کاش اینطوری کرده بودم فلان . اونموقع حواسش نیست، من خودمم خییییییییلیییی زیاد در مورد مسایلی ک الان میبینم اصلا ارزش آرامش زندگی مو نداره، دعوا راه انداختم الان شوهرم بی اعصاب شده میبینم خودم کردم، باید خودمم جمعش کنم... اینو میخام بگم که هیچ کس ارزش ناراحتی انداختن تو زندگیو نداره حتی رفتن ب خونه پدر.

الانم بنظرم یه دوش بگیر یه غذا درست کن و شب عیدی کام خودتو بچه تو خونتو تلخ نکن ، به دعوا پایان بده.

برای همه جا همینطوره یا فقط خونه بابای شما؟

راستش من این مشکل را واسه برگشت دارم شوهر من خیلی جاها راحت نیست اما خونه بابام اینا تا وقتی مهمون زیاد ندارن  و برادر زادهام باشن راحته و موقع برگشتن یدفعه یکی  از نوه ها میاد از اونجایی که با هم جورن میشین به صحبت وموقعی  که میگم زود باش تو ماشیین دعوامون میشه 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر