2777
2789

اسم کتاب و موضوعش رو بذار

زمان دقیق تحویل و اینکه خلاصه رو به چه صورت بهت بده

هزینه رو هم بذار

اگر تایپ باید بکنه هزینه تایپ هم جدا حساب کن

احتمالا پیدا بشه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

اسم کتاب و موضوعش رو بذار زمان دقیق تحویل و اینکه خلاصه رو به چه صورت بهت بده هزینه رو هم بذار اگ ...

نه تایپ نمیخوام دستی خیلی عجله دارم تا عصر باید اماده بشه صد صفحه هم بیشتر نیست 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

صد صفحه خیلی زیاده تا عصر. بعید میدونم کسی انجام بده. خلاصه نویسی کار اسونی نیست که. من یه فایل صوتی نیم ساعته رو دو سه ساعت میبره تا خلاصه کنم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

صد صفحه خیلی زیاده تا عصر. بعید میدونم کسی انجام بده. خلاصه نویسی کار اسونی نیست که. من یه فایل صوتی ...

فاسل صوتی بحثش جداست

این کتابه نصفش عربیه نصفشم مطالب مهم نیست جملات مهمش رو بنویسه کافیه خیلی خلاصه کامل و جامعی نمیخوام

فاسل صوتی بحثش جداست این کتابه نصفش عربیه نصفشم مطالب مهم نیست جملات مهمش رو بنویسه کافیه خیلی خلاص ...

خب به هرحال باید قبلش بخونه‌مسلط باشه به بحث

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

نه تایپ نمیخوام دستی خیلی عجله دارم تا عصر باید اماده بشه صد صفحه هم بیشتر نیست 

هزینه اش جقدره ؟

کتاب رو چطوری براش میذاری ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊