2777
2789

سلام خانوما ما عید عازم سفریم منزل دوست همسرم ایشون هم تازه خانه دار شدن و برای ما خیلی عزیز هستن دومین بار هست که میریم منزلشون  میخوام یه چیز خیلی عالی بگیرم و براشون وتا 10میلیون هم میتونم هزینه کنم فقط ممنون میشم نظراتتونو بهم پیشنهاد بدین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۰ میلیون خیلیه اونا هم پولدارن؟ میتونی سکه بخری  یا ازین ظرف برنزی خوشگلا

متوسطن وضع ما بهتره اخه برای همسرم خیلی عزیزه این دوستش میگه میخوام سنگ تموم بزارم براش 

یکم دیگه روش بذار از این جارو رباتیک ها بگیر که خونه رو خودشون پاک میکنن و طی میکشن....

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
یکم دیگه روش بذار از این جارو رباتیک ها بگیر که خونه رو خودشون پاک میکنن و طی میکشن....

اتفاقا شوهرم گفت جارو برقی بوش بگیریم براشون اما من گفتم جارو برقی یه چیزیه که صد درصد تو خونه همه هست

به نظرم چیزی نگیر، ممکنه سلیقه شمارو نپسندن، همون مبلغو کارت هدیه بگیر و بده ، مطمین باش پول بیشتر خوشحالشون میکنه

خدایا شکرت❤️برجمال حضرت ابوالفضل العباس صلوات❤️
به نظرم چیزی نگیر، ممکنه سلیقه شمارو نپسندن، همون مبلغو کارت هدیه بگیر و بده ، مطمین باش پول بیشتر خ ...

میدونی پول خرج میشه میخوایم یه چیزی بخریم که یادگاری هم بمونه

اتفاقا شوهرم گفت جارو برقی بوش بگیریم براشون اما من گفتم جارو برقی یه چیزیه که صد درصد تو خونه همه ه ...

جارو برقی آره هست ...ولی این جارو رباتیک رو تازه اومده کمتر کسی داره فعلا....بعد این در کنار یه جارو برقیه ،هوشمندانه تنظیم میشه رو گوشی خودش حتی وقتی خونه نیستی کار میکنه😄

من که خیلی خوشحال میشم یکی اینو واسم هدیه بیاره😂مخصوصا اگه بچه کوچیک داشته باشن

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕