2777
2789
عنوان

چشم روشنی خانه چی ببرم نظر بدین خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 23 پست
نمیدونم شوهرم موافق نیست میگه وسیله خونه بخریم بهتره آخه ایشون که دوسال پیش که با خانومش اومدن خونه ...

بنظرم با همسرت صحبت کنی بهتره اخه ممکنه شما یچیزی بگیرین که به کارشون نیاد. اگه کارت هدیه یا سکه باشه بهتره خودشون میدونن که چی بگیرن

من سپردم به خودش هرچه خدا میخواهد..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه وسیله کارآمد تر میخوام که لازم باشه به کارشون بیاد

سکه 

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

اگه سبک خونش رو میدونی میتونی به تابلو فرش  ابریشمی دستبافت هم بگیری....مخصوصا طرح های مینیاتوری و فرانسوی هاش خیلی خوشگلن

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

استارتر کارت هدیه نده ...کارت هدیه واسه مبلغ های کوچیک مناسبه 

مخصوصا اینکه نمیشه جابه جاش کرد یا ازش پول برداشت فقط باید کل مبلغ رو کارت بکشه خرید کنه.....

هدیه قشنگ تره هرچقدر کوچیک هم باشه خیلی بهتره 

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

سلام عزیزم وقتتون بخیر چیزای هایی که میتونید ببرید تابلو هست و صنایع دستی. 

من ویترای رو بهتون پیشنهاد میکنم که صنایع دستی هست که جدیدا داره مد میشه و خیلی طرفدار داره و تنوع خیلی بالایی داره

قاب. قاب ساعت. ظروف قابل شستشو. و.... 

ما گالری ویترای تندیس آماده هستیم تا بهترین و خاص ترین چیز ها رو به عزیزانتون هدیه بدین 

09106197761 رحیمی.  ایتا. بله. اینستاگرام @vitray_tandis

اگه بهم پیام دادین خودتون رو معرفی کنید بهتون تخفیف میدم