2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرانکفورت  

امضاتون چه باحاله خانم دکتر عزیز میدونین چرا اخه کسی نمیدونه شما پزشکی بخواد اذیتتون منه سوال بپرسه بعد خودتون تو امضا میگین هستین خو من الان برام سوال پزشکی پیش اومد 😅

حالا جدی تخصصتون چیه ؟

امضاتون چه باحاله خانم دکتر عزیز میدونین چرا اخه کسی نمیدونه شما پزشکی بخواد اذیتتون منه سوال بپرسه ...

سلام دوست عزیز، راست میگی، پاک میکنم، آخه من چندین ساله اینجام، این کاربری چهارم پنجمه، گاهی سوال هایی میکنن که تعجب می‌کنم، امروز پاک میکنم امضا رو 😁، متخصص داخلی 

امضاتون چه باحاله خانم دکتر عزیز میدونین چرا اخه کسی نمیدونه شما پزشکی بخواد اذیتتون منه سوال بپرسه ...

من پزشکی میخوندم  کلا نه نی نی سایت میومدم نه قاطی مردم میشدم :(      حیف  قبول نشدم کنکور رو .

اعصابی خراب عمری تباه شده در بین فک و فامیلا و خاله زنکهای دورو بر . اح اح

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .