2777
2789
عنوان

پارک رفتن دیشب ما😡

383 بازدید | 24 پست

دیشب رفته بودیم پارک ارم بعد من رفتم سرویس بهداشتی اومدم بیرون دستمو بشورم چند نفر دیگه هم بودن یه خانمی داشت دستشو میشست اب همونجور باز بود داشت مایع میزد بعد با اب باز شروع کرد موهاشو مرتب کردن ابم همونجور میرفت یه خانمی بهش تذکر داد گفت تو این بی آبی حداقل آبو ببندید کارتونو انجام دادید دوباره باز کنید خیلی محترمانه هم گفت وااااای اگه بدونی زنه چه غربتی بازی دراورد فوش میداد بی احترامی که به توچه اصلا یه وضعی خانمهای اونجا همه صداشون در اومد بیشور داشت میرفت بیرون گفت گور همتون بعضی ها چرا انقدر نفهمن بی فرهنگن واقعا درک نمیکنم 

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاک تو سرش از این ادم های خودخواه گاو متنفرم

خیلیییی

خیلی بی ادب بود اصلا ریلکس انگار نه انگار همونجورم فوش میداد

اینارو باید واکسن هاری زد

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

دیدی؟

دیدی چ سلیطه بازی درمیارن

ی سری به ی خانم تو تاکسی گفتم یکم جمع بشین این اقا میاد میشینه جامون بشه

گفت شما چادریا جای مارو تنگ کردین و مارو بدبخت کردین الان ی جا توی تاکسی هم ب ما نمیدین

از شانس خوبم اقای راننده بیرونش کرد

( اینو قبلا تایپ کردم ولی بعضیا باور نکردن )

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
یاد میگیریم ک‌سرمون به کار خودمون باشه تا خورده نشیم

👌🏻👌🏻

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                                     https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

یه سری مسائل هست که به ماهم ضربه میزنه مثل آب و محیط زیست و آلودگی. مفهوم زندگی اجتماعی رو هم باید یاد بگیریم زمین و منابعش برای همه هست

دیگه عزیز من این سرمون به کار خودمون باشه نیست داشت واقعیت رو میگفت 

یه تذکر داد این ناراحتی داره گفت آبو ببندید عزیز جان خیلی محترمانه اون دهنشو باز کرد خیلی راحت میتونست ابو ببنده چیزی نگه 

دیدی؟دیدی چ سلیطه بازی درمیارنی سری به ی خانم تو تاکسی گفتم یکم جمع بشین این اقا میاد میشینه جامون ب ...

خیلی ها هستنننن خیلیییییی 

الانم همین‌جا هم ببینی خیلی ها موافق اون خانمن یه جاهایی تذکر لازمه اصلا باشه خود من ناراحتی نداره که