2777
2789
عنوان

با این حجم منطق مامانا چیکار کنیم؟

188 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها دیشب مامانم میرفت بیرون گفت بلند شو بریم ساعت 11 شب بود گفتم شما برین من نمیام مامانمم گفت پاشو بهت میگم نمیتونم نصف شبی تنهات بزارم باباتم میگه خوب نیس ی دختر اخر شب تنها بمونه منم گفتم هیچکی نمیاد منو بخوره برین(با داد گفتم) مامانمم گفت چقد بی چشم و رویی چقد فلانی حیف من ک برا توعه سگ وقت میزارم خانواده رفیقت اصلا یادشون نیس که مرده تو برا من عزاداری میکنی خانوادتو راضی نگهدار منم خیلی ضعیف شدم زدم زیر گریه:))) 

بچه ها مامان دوستم تو کماس باباش و داداش کوچیکشم شکستگی دارن از یه طرفی میگم راحت شده از این دنیا رفته از ی طرف دیگه قلبم میخاد از جاش کنده بشه

چیکار کنم افسردگی شدید گرفتم🥲💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامانت بد صحبت کردن، ولی دلشون نمیخواد تو رو تو این حال و روز ببینن. نگرانت هستن و نمی‌خوان تنهات بذارن تو این حال. باهاشون لجبازی نکن عزیز دلم. ❤️ مطمئن باش مامانتم از دیدنت تو این وضعیت، حالش بده و ناراحته.... 

یه روز دو روز یه هفته به خودت وقت بده عزاداری کن واسش گریه کن داد بزن هر کاری دوس داری بعدش وقتت تمومه باید به زندگیت بر گردی نمیگم فراموشش کنی ولی هفته ای ماهی یکی دو بار به خاکش سر بزن 

ممنون دوشنبه شب فوت کرد سه شبنه صبح خبرش بهم رسید تو تاپیک قبلیم نوشتم:))) 

عزیزم درکت میکنم خیلی سخته که به خودت بیای ولی باید بخاطر اطرافیانت خوب سی سعی کن زودتر سر پا بشی خانوادشو دریاب نذار جای خالی دخترشونو حس کنن به آدمایی که زنده هستن کمک کن می‌دونم اونم دوستت بوده حق داری عذاداری کنی ولی تا یه جایی دیگه اون رفته تموم بر نمی‌گرده اگه آدم خوبی بوده جاش تو بهشته تو با محبت به خانوادش میتونی اونم راضی نگه داری و یه کار خیرم بکنی خودتو اذیت نکن

عزیزم درکت میکنم خیلی سخته که به خودت بیای ولی باید بخاطر اطرافیانت خوب سی سعی کن زودتر سر پا بشی خا ...

خانواده؟ 

بمیرم براش مامانش تو کماس ضریب هوشیش پایینه

باباش و داداششم که اصلا منو نمیشناسن 

میخام برم دیدن مامانش اما خانوادم نمیزارن😔🥲