2777
2789
عنوان

مادري :/

505 بازدید | 57 پست

فندق من شش ماهشه... كل ديشبو نذاشت بخوابيم. بايد مدام سينه تو دهنش ميذاشتم(به حالت پستونك) مث ماهي دهنشو باز و بسته ميكرد! ن ك بخوره ها!!! فقط واسه خالي نبودن عريضه ، دوس داشت تو دهنش باشه!

ازونورم هموروييد دارم ب پهلو ك دراز ميشم دلم ميخواد ماتحتمو بكنم بندازم دور😅😐

اخرش عصبي شدم ب شوهرم گفتم پاشو شيرخشك اماده كن شايد حالا ك خوابو بيداره خورد!
اونم بدو بدو رف آماده كنه!حالا ن ك شيرخشك بخوره ها! جون ب لبمون ميكنه !اخرشم از كنار دهنش ميدتش بيرون!
هيچي ديگه شيرخشك اماده شد اوردش!

سينه رو ول كرد همچين خوابيد!انگار از ديشب تا حالا منم ك ب اون چسبيدم نميذارم بخوابه! 

بچه پرو  تو خواب ميخنده واسم! آررره منم بودم ميخنديدم😅

الهي دورت بگردم.تو حالت خوب باشه من چيزي ديگه نميخوام...:)

🤍  من با همه خوب و مهربونم! اگه جز اون همه نیستی بیشتر به حرفات فک کن!💜

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم خدا به همه بده ایشالله 

سلام دوستان نی نی سایتی من ،، اونایی که میخواین استخدام بشین پیج منو تو ایستاگرام فالو کنین، هر روز نکات و مطالب آموزشی میزارم، پیج من estekhdami139898 هستش، آگه مطالبم مفید بود لایک یادتون نره 
عزیزم خدا به همه بده ایشالله 

انشالله

هروقت به چشمم عزيز مياد فقط اين دعارو ميكنم...ك انشالله خدا حاجت همرو بده🤍🍃

من دختر بزرگم همین بود یعنی همیشه و دائم و همه جا وسط عروسی وسط پاساژ .. من دو سال فقط لباسایی میپوشیدم که تا این خانم خواست بگم چشم.. مامانم یوقتایی دعواش میکرد میگفت بچم نفسش برید انقد به تو شیر داد پاشو خرس گنده🤣🤣🤣🤣یبار رفتیم قشم یه سال و نیمش بود همه جور غذایی میخورد ولی شیرم میخورد کف پاساژ میشست جیغ میزد می می می می..

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

زنده باشه ماشالله، دیگه الکی نگفتن بهشت زیر پای مادرانه خدا قوتت بده. پسر منم همین طور بود 

🌼اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 🌷
ابتدا بگیر بچلونش یکم هم بخورش 😅😅 بعدش هم هر شب همین ترفندو به کار ببر شیر خشک بده بگیر بخواب . گ ...

😅

باور كن نميخوره! انقد ك ما شيرخشكاي مختلف! شيشه شيراي مختلف! ترفنداي مختلف! از هموووون روز اول ك به دنيااومد بكار برديمممم و نشد! 

مامانم همش ميگه كي ميخوايد باور كنيد ك نميخوره😅 

عزیزم .این دوران عالمی داره برای خودش من عاشق سیر خوردنش و شیطنتهاش بودم .برار یکم بزرگتر بشه به جوری شیر میخوره قند تو دلت آب میشه .حس مادری قشنگترین حس دنباست.مثلش نیست.حاضری جونتا ل ی براش بدون هیچ چشم داشتی

😅 باور كن نميخوره! انقد ك ما شيرخشكاي مختلف! شيشه شيراي مختلف! ترفنداي مختلف! از هموووون روز اول ك ...

فسقل منم هزاران کار کردیم شیر خشک نخورد 

حتی آدم‌های مختلف بهش میدادن اصلا نمیخورد 

همش به من آویزون بود