2777
2789
عنوان

با دوست پسر دوستم بیرون رفتم یعنی گون خوردم بیان کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1213 بازدید | 34 پست

این اصلا مسئله مهمی نیست ی اتفاق مسخرس چرا انقدر تو سر وکله خودت میزنی😐😐😐کسی ندونه فکر میکنه شوهر خواهرت بهت پیشنهاد داده،دوست پسر دوستت بوده دیگه

کاش انسانیت واگیر داشت و حماقت واکسن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به اینا کاری ندارم  اما اصلا با چه منطقی با دوست پسر دوستت رفتی بیرون؟؟!

بخدا اینم باید نوضیح بدم پسر عموم باهاش دوست به منم گفت بیام منم حوصلم سر رفته بود گوه خوردم رفتم🤦🏻‍♀️😐

۱۹ سالمه باهاش رفتم بیرون چون پسر عموم باهاش دوست گفت منم بیام منم گوه خوردم قبول کردم حوصلمم سر رفت ...

ینی تو ۱۹ سالته منم ۱۹ سالمه؟

برو بابا

فوق فوق فوقش ۱۷ باشی

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
دلیت اکانت کن با یه خط دیگه اکانت بزن اسکرین شات های مزاحمتشم بگیر که دوستت حرفی برا گفتن نداشته با ...

این رو چرا من توضیح ندادم ده نفر پرسیدین نگاه کنید پسر عموم باهاش دوست بود اون هم گفت بیا من هم حوصلم سر رفته بود رفتم گوه خوردم والا رفتم🤦🏻‍♀️🤌

[QUOTE=279782226]بخدا اینم باید نوضیح بدم پسر عموم باهاش دوست به منم گفت بیام منم حوصلم سر رفته بود گوه خوردم رفتم...[/QUOT

خب دیگه الان فهمیدی اشتباه کردی و اینم متوجه شدی دوستت دوست نیست،البته دوستتم بچه ست هنوز افکارش همینقدر قد میده

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
به جان خودم من نوزده سالم بود دقییییقا چهل ساله میزدم😄شما چرا اینقدر اسکلید وجدانا دوست پسر دوست ه ...

ببین من شرط میبندم‌۱۹ سالش نیست😐ینی اگه این و دوستش همسن من باشن که یعنی فاجعه رفتارشون به ۱۴ سال میخوره

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
به جان خودم من نوزده سالم بود دقییییقا چهل ساله میزدم😄شما چرا اینقدر اسکلید وجدانا دوست پسر دوست ه ...

چی بگیم والا من نگاه من از این بدم اومد که دوستم گفت تو داری حسودی می کنی چون من دوست پسر دارم نمی دونم مخش تاپ میزد چش بود والا (من بدبخت بعد ۲ سال (مثال)) رفتم بیرون باید این بلا سرم بیاد🤦🏻‍♀️

چی بگیم والا من نگاه من از این بدم اومد که دوستم گفت تو داری حسودی می کنی چون من دوست پسر دارم نمی د ...

جون دلم بنظرم درگیرش نشو. 

دوست پسر دوستت که تکلیفش مشخصه. هرزه ست. آدم هرزه ارزش نداره درگیرش شی

من وقتی سنم کم بود و مجرد بودم دقیقا این مشکل برام پیش اومد  وقتی دیدم دوستم حرفمو باور نمیکنه ...

با دوس پسر دوستت رل زدی خیری هم دیدی؟ ما ادما هرچیم ک باشه وجدان ک داریم نباید همچین خیانتی کرد

بالاتر از سیاهی، رنگ این روزای منه!
۱۹ سالمه باهاش رفتم بیرون چون پسر عموم باهاش دوست گفت منم بیام منم گوه خوردم قبول کردم حوصلمم سر رفت ...

این که دلیل نشد

دوست خودتم بود؟

درخواست دوستی ممنوع حتی شما دوست عزیز                                 با تچکر