2821
2789
عنوان

هک، سهام عدالت

1935 بازدید | 22 پست

دوستان عزیز از این پیام بشدتتت دوری کنید.

اصلا نزنید رو لینک که هک می‌شید.

دوستمون رو هک کردن متاسفانه😶😶

حسابتون هم خالی می ‌کنن

بفرستید برای گروههاتون و اطلاع رسانی کنید❌❌❌❌❌❌

گفتم شاید برا شمام بفرستن . یکی از دوستام گوشیش هک شده بوددبرا هممون این پیام توی عکس اومده بود

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مرسی گفتی🙏🌹

خواهش می کنم عزیزم. اگه ی زمانی کسی درگیرش شد تو اپلیکیشنی ک اون پیامو دریافت کرده بود حتما تایید دومرحله ای رو فعال کنه.

و تو قسمت حریم خصوصی، نشست های فعال رو بررسی کنه اگه دستگاهی غیر گوشی یا لپ تاپ خودش وصل باشه نشونش میده که میتونه بیرونشون کنه.

و اگه خدای نکرده شماره کارتی تو اون لینک وارد کرده بود حتما کارتشو مسدود کنه که نتونن پول شو بردارن. 

اینارو پلیس فتا ب دوستم گفتن.

متاسفانه وقتی هک میشه گوشی، ب همه مخاطبین اون پیام داخل عکسو ارسال می کنه و چندین نفر آلوده میشن. بهتره اگه همچین اتفاقی افتاد خدای نکرده، ب مخاطبین تون پیام بدید ک هک شدید و از جانب شما نیس

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خواهش می کنم عزیزم. اگه ی زمانی کسی درگیرش شد تو اپلیکیشنی ک اون پیامو دریافت کرده بود حتما تایید دو ...

خیلی ممنونم عزیزم که کامل توضیح دادی، حتما اطلاع میدم

خدای مهربون من💕تو زندگیمو بساز، تو بسازی قشنگه....

چطور حسابو خالی میکنن؟ بدون رمز پویا؟ 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

اسی منظورت اینه بزنیم رو لینک حساب کلا خالی میشه؟ یا شماره کارت میخوان بعدش خالی میکنن؟

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

اسی منظورت اینه بزنیم رو لینک حساب کلا خالی میشه؟ یا شماره کارت میخوان بعدش خالی میکنن؟

واقعیتش نمیدونم چطوریه من زدم رو لینک و چون احساس کردم مشکوکه زود خارج شدم. ولی دوستم ک اطلاعات وارد کرده بود هک شده بود گوشیش و ب همه مخاطبینش ابن پیام ارسال شده بود. ی نرم افزارم ظاهرا لینکه میده ک نصب کنید و از طریق اون میتونن ب تموم اطلاعات گوشی تون دسترسی پیدا کنن ب راحتی. 

واقعیتش نمیدونم چطوریه من زدم رو لینک و چون احساس کردم مشکوکه زود خارج شدم. ولی دوستم ک اطلاعات وارد ...

ای وای 😱 حال دوستتو درک میکنم منم یه بار میخواستن ازم تلفنی کلاهبرداری کنن شانس اوردم تو مرحله ای که رمز پویامو میخواست فهمیدم میخواد از حسابم بکشه 

ای وای 😱 حال دوستتو درک میکنم منم یه بار میخواستن ازم تلفنی کلاهبرداری کنن شانس اوردم تو مرحله ای ک ...

خدا هدایت شون کنه فقط

واس من‌اومد پیام متاسفانه وارد شدم ۱میلیونو هفتصد از حسابم برداشت کردن 😭😭😭

ااای بابا. برید شکایت کنید حداقل پیگیری کنن شاید پیدا بشه برگرده پولتون.

خدا هدایت شون کنه😔

ااای بابا. برید شکایت کنید حداقل پیگیری کنن شاید پیدا بشه برگرده پولتون. خدا هدایت شون کنه😔

نمیدونم امروز مراجعه کردم بانک یه خانم دیگه هم گفت یازده میلیون از حسابش برداشته بودن از طریق همین هک شدن . حالا همسرش کنارش بود و میگفت فداسرش .من چقد برا  پولم جوش زدم بعد اون بنده خدا شوهرش گفت فداسرش 🤣

حالا امروز کارتمو سوزوندمو کاریای دیگه فردا برم دادسرا شکایت .خداکنه طرف پیدا شه این پولا اصلا خوردن نداره از گلوشون پایین نره 

نمیدونم امروز مراجعه کردم بانک یه خانم دیگه هم گفت یازده میلیون از حسابش برداشته بودن از طریق همین ه ...

الهی امین. ان شاالله بگیرن شون پولتون برگرده. زور داره ب خدا