2777
2789
عنوان

اگه راهکاری واسه صاف شدن مو دارید بهم بگید🌙

| مشاهده متن کامل بحث + 1412 بازدید | 139 پست
یعنی اینکه چهارتا از خواهراش باهم تو عقددبودن عزیزم  میگفت نمیشه ماعقد کنیم چون فشار رو بابامه ...

هرچهارتاخواهرش؟؟؟ 😳یاخودخدا

باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛
هرچهارتاخواهرش؟؟؟ 😳یاخودخدا

اره عزیزم😕😕اینم شانس ماس دیگه 

همه باهم عروس شدن کوچیکه ام ک یه خواستگار خوب اومد عروس شد همسن خودمه

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم😕😕اینم شانس ماس دیگه  همه باهم عروس شدن کوچیکه ام ک یه خواستگار خوب اومد عروس شد هم ...

الهی عزیزم غصه نخوربه خداتوکل کن خودش همه چیوجورمیکنه

باتوحکایتی دگــراین دل مـــابــ ســـرکند... شــب ســـیـــاه قــصــه راهــوای"تــــو"سحرکند... 💛💛💛
الهی عزیزم غصه نخوربه خداتوکل کن خودش همه چیوجورمیکنه

فدات بشم اره عزیزم همینکارو کردم تا ببینم چی پیش میاد😢😢😢فقط خدامیتونه کمکم کنه

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨
فدات بشم اره عزیزم همینکارو کردم تا ببینم چی پیش میاد😢😢😢فقط خدامیتونه کمکم کنه

عزیزدلی❤

عشق منی عزیزم😘😘❤❤برام دعاکن گلم

چشم عزیزم انشاالله درسد میشع غصه نخور

@کنکورکنکور     @فندقممم     @رزباغچه2 ‍  @منیژه73   ...

سلااااااامممممممممممم

عزیزممممممم😍😍😍😍

صلوات خاصه حضرت فاطمه     💚           اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى الصِّدِّيقَةِ فَاطِمَةَ الزَّكِيَّةِ حَبِيبَةِ حَبِيبِكَ وَ نَبِيِّكَ وَ أُمِّ أَحِبَّائِكَ وَ أَصْفِيَائِكَ الَّتِي انْتَجَبْتَهَا وَ فَضَّلْتَهَا وَ اخْتَرْتَهَا عَلَى نِسَاءِ الْعَالَمِينَ اللَّهُمَّ كُنِ الطَّالِبَ لَهَا مِمَّنْ ظَلَمَهَا وَ اسْتَخَفَّ بِحَقِّهَا وَ كُنِ الثَّائِرَ اللَّهُمَّ بِدَمِ أَوْلَادِهَا اللَّهُمَّ وَ كَمَا جَعَلْتَهَا أُمَّ أَئِمَّةِ الْهُدَى وَ حَلِيلَةَ صَاحِبِ اللِّوَاءِ وَ الْكَرِيمَةَ عِنْدَ الْمَلَإِ الْأَعْلَى فَصَلِّ عَلَيْهَا وَ عَلَى أُمِّهَا خَدِيجَةَ الْكُبْرَى صَلَاةً تُكْرِمُ بِهَا وَجْهَ أَبِيهَا مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ تُقِرُّ بِهَا أَعْيُنَ ذُرِّيَّتِهَا وَ أَبْلِغْهُمْ عَنِّي فِي هَذِهِ السَّاعَةِ أَفْضَلَ التَّحِيَّةِ وَ السَّلَامِ🌸”اللهم عجل لولیک الفرج"🌸پرچم آقا امام حسین استوار هست ،چون ما ملت امام حسینیم .بااشهد ان علیاًحجه الله/خوشحال گردد مادرش زهرا(س) به زودی/با ذکر یا زهرا رود سمت مدینه/تا که بگیرد انتقامش را به زودی/از خاک بیرون می کشد آن قاتلین را /حکم قصاص میشود اجرا به زودی/شهر مدینه غرق در زوار میگرد/مثل خراسان می شود آن جا به زودی.../اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💚آقاجان..یوسف زهرا!شنیده ام از ما دلتنگ تری برای آمدنت ..شنیده ام نگران مایی.‌.. شنیده ام گریه میکنی برا ما.. کی تمام میشود ....غروب هایی که دل ما گیر دلتنگی است آقا.. آقاجان چشم انتظار دیداریمم . صدای دل ما رو میشنوی؟!...    گذرم تا به در خانه  ات افتاد حسین، خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین💚بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی یا اباعبدالله💚 
سلام ببخشید راهی پیدا کردید برای صافی موتون؟ماسک خوبی اگه استفاده کردید میشه به منم بگید؟

سلام عزیزم‌اونروز سمیرا ۳ ۴ روز نبود قبلا‌هم بهم گفته اگه از خبری‌نشد ب این دوستم‌بگو شماره خواهرمو داره ب خ همین پیام داده بودم ک خود سمیرا اومد

نه والا هنوز درگیر‌موهامم

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
سلام عزیزم‌اونروز سمیرا ۳ ۴ روز نبود قبلا‌هم بهم گفته اگه از خبری‌نشد ب این دوستم‌بگو شماره خواهرمو ...

اره گفت بهم،سایت برای منم خراب بود امروز درست شد، هروقت کاری بود درخدمتم😘منم گیر موهامم دوسال پیش کراتین کردم ولی بعدش کلی موهام ریخت،جای خوب با بهترین موادم بود ولی خب نصف موهام ریخت،خیلیا بعد کراتین ریزش میگیرن،من بدبختی ماسکم میزنم ریزش میگیرم گاهی، موندم چ کنم،موهای من مجعد و خشک

اره گفت بهم،سایت برای منم خراب بود امروز درست شد، هروقت کاری بود درخدمتم😘منم گیر موهامم دوسال پیش ک ...

قوربونت عزیزمی

منم موهام‌خیلی خشکه منم حقیقتا میخواستم کراتین کنم پشیمونم کردن

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄