2777
2789

سلام دوروزه دخترمو از شیر گرفتم

خیلی بهونه میکنه چیزی نمیخوره خودمم تا گریه میکنه باهاش گریه میکنم

نمیدونم تا کی اماده داره

کمکم کنیددد

سرشو گرم کن نوشیدنی دلخواهشو درست کن 

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم باید خوراکی هایی که دوست داره آماده کنی تا بهونه گرفت قبل از گریه بدی بخوره و حواسشو پرت کنی&n ...

هرچی دوست داشتو گرفتیم ولی تا بهونه میگیره ب چیزی لببب نمیزنه

عزیزم باید خوراکی هایی که دوست داره آماده کنی تا بهونه گرفت قبل از گریه بدی بخوره و حواسشو پرت کنی&n ...

ژله ،بستنی، کیک، شکلات،مارشمالو، یا هرچی که دوست داره، ببرش پارک که بهش خوش بگذره و خسته بشه و حواسش پرت بشه 

منم میخام از شیر بگیرم ولی برعکس پسرم بیشتر وابسته شده فقط میچسبه بهم شیر میخاد.یهویی گرفتی یا به تد ...

چندوقت هی بهش میگفتم ک ممه بده امادش میکردم دوتاشو باهم گرفتم و گفتم اوخ شده یکسالو یازده ماهشه   

ژله ،بستنی، کیک، شکلات،مارشمالو، یا هرچی که دوست داره، ببرش پارک که بهش خوش بگذره و خسته بشه و حواسش ...

نمیخورهه روزا خوبه هاا

ولی موقع خوابش فقددد گریه و باید بغل بگیرم و بگردم تا بخوابه و همش گریه

دخترم ۱۶ماهشه اذیتم میکنه غذانمیخوره ولی وقتی یادازشیرگرفتن میفتم دلم میسوزه

منم همهه میگفتن ضعیفه از شیر بگیر تا غذا بخوره الان ک گرفتم عذاب وجدان دارم باهاش گریه میکنم